Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kymen Osarak Oy: Adminetin mobiili on ehdoton työkalu

ReferenssiKymen Osarak Oy:ssä yrittäjän läsnäolo työmaan toiminnassa on varmistettu Adminetin mobiilitoimintojen tehokkaalla hyödyntämisellä. Mobiililaitteilla hoidetaan niin tuntikirjaukset, työmaiden kulunvalvonta kuin työntekijöiden lomat.


Eroon papereista Adminetin avulla

Kymen Osarak otti loikan nykyaikaisiin toimintatapoihin reilu vuosi sitten, kun papereille heitettiin hyvästit ja toiminta sähköistettiin Adminetillä.

– Siirtyminen sähköiseen maailmaan sujui meidän pieneltä porukaltamme hyvin ja jälkeenpäin olemme olleet kaikin puolin tyytyväisiä ratkaisuumme, toimitusjohtaja Juha Nikula toteaa.


Myös työntekijöille muutos on ollut positiivinen, eikä uuden toimintatavan oppiminen ole vaatinut suuria ponnisteluja.

– Muutosta ei pidä kokea haasteena, vaan ajatella sitä mahdollisuutena ja lähteä innolla mukaan. Täytyy myös pitää mielessä, että nämä ratkaisut on tehty ennen kaikkea helpottamaan yrittäjää. Ainakin meidän toimintaa Adminet on helpottanut, joten isommassa porukassa siitä luulisi olevan vielä enemmän hyötyä, kirvesmies Janne Nupponen arvioi.


Sähköinen tuntikirjaus nopeuttaa laskuttamista ja rahankiertoa

Nikulan arkea helpottaa huomattavasti Adminetin automatiikka, jonka ansiosta työntekijöiden mobiiliin kirjaamat tunnit kohdistuvat oikealle kohteelle ja näkyvät heti myös palkanlaskennassa:

– Paperikirjausten aikaan otettiin kerran kuussa laput esiin, laskettiin palkat ja sen jälkeen perattiin tunnit laskutyökohteiden laskutusta varten. Kun varasi aina päivän tai pari aikaa, sai laskutuksenkin tehtyä. Papereista on nyt se rapia vuoden päivät saatu olla erossa, eikä niihin mielellään enää palata, koska nykyinen tapa helpottaa aika paljon ainakin minun työtäni.

Kymen Osarak toteuttaa suhteellisen paljon laskutyökohteita ja niiden laskuttamista tehostaa tuntikirjausrutiinien lisäksi helppo ostolaskujen kohdistus.

– On ollut hirveän suuri apu, että myös ostolaskut kirjautuvat suurin piirtein itsestään eteenpäin laskutukseen. Nyt laskutöiden laskuttaminen riippuu lähinnä siitä, miten nopeasti tarvikelasku tulee toimittajalta, mutta itsestä se ei ole enää millään lailla kiinni. Tehokkaampi laskutöiden käsittely nopeuttaa myös rahankiertoa ainakin pari viikkoa, Nikula kertoo.


Mobiiliratkaisu kulunvalvontaan

Kymen Osarak hoitaa verottajan vaatimat rakentamisilmoitukset Adminetillä. Myös ilmoituksiin liittyvä kulunvalvonta tapahtuu näppärästi mobiilisovelluksella.

– Vaikka olemme pieni yritys, toimimme parhaillaankin työmaamme päätoteuttajana, eli joudumme pitämään kirjaa myös muista urakoitsijoista. Työmaiden automaattinen raportointi on huomattava etu ja helpottaa tekemistä hirveän paljon, Nikula kertoo.


Seuranta aina mukana

Tehokkaalla mobiilityökalujen hyödyntämisellä on päästy tilanteeseen, jossa seuranta kulkee mukana taskussa ja yrittäjä ehtii itsekin olla työmailla.

– Nyt olemme päivittäin ihan eri tavalla ajan tasalla siitä, kuinka paljon tunteja on mihinkin mennyt. Jos aiemmin jokin kohde sitoi minutkin viikolla työmaalle, niin ainakin toinen päivä viikonlopusta meni laskutuksen ja muiden asioiden hoitamiseen. Olinkin aluksi vähän ihmeissäni, että mitä tässä tekisi, kun Adminetin myötä ei ole mitään paperihommiakaan. Työmäärä on pienentynyt huomattavasti, joten nyt ehtii ihan toisella tavalla olla haalarihommissa ja viettää myös vapaa-aikaa, Nikula kertoo.Suosittelija:

Juha Nikula

Pinterest
Referenssin infoboxi
Admicom Finland Oy

Tiedot

Tilaaja: Kymen Osarak Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Adminet
Rakentamisen tiedonantovelvollisuus
työmaan raportointi
Kulunvalvonta
tuntikirjaus
Palkanlaskenta
Laskutusohjelma
Sähköiset ostolaskut
rakennusprojektit
työmaakäyttö
projektiseuranta

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Admicom Finland - Muita referenssejä

Admicom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia