Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kyberturvallisuusstrategia osana älykästä kaupunginosaa

ReferenssiKangas on Jyväskylän kaupungin merkittävin aluekehityshanke ja älykäs kaupunginosa. Älykkäät ratkaisut ja turvallisuus on otettu huomioon kaikissa eri osa-alueissa. Yhdessä Huldin kanssa laaditussa kyberturvallisuusstrategiassa kyber- ja tietoturvallisuuteen yhdistyvät fyysisen maailman turvallisuuteen liittyvät ratkaisut.

Tärkeän osan Kankaan alueen turvallisuudesta muodostavat älykkään kaupungin, Smart Cityn, ICT-ratkaisut. Viisaista ICT-ratkaisuista keskeisimpiä ovat muun muassa sähköinen lukitus, älykäs ja reaaliaikainen energiankulutuksen seuranta sekä pysäköinnin uudet ratkaisut.

"Kangas on kehittyvä ja rakentuva uusi asuinalue täällä Jyväskylässä sekä älykaupunki-alue. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että haluamme kokeilla ja rakentaa täällä uutta digitaalista ja älykästä asumisen ympäristöä", kertoo Smart City -hankkeiden digitalisaation projektipäällikkö Mika Kataikko.

Huld osoitti kyvykkyytensä.

Ennen hankkeen alkua kaupunki kilpailutti kyberturvallisuusstrategian laatimisen. Kataikon mukaan Huld osoitti omassa tarjouksessaan kyvykkyytensä ja teki niin hyvän tarjouksen, että tuli valituksi strategian laatijaksi.

"He ovat olleet tekemässä kanssamme suunnittelu- ja määrittelytyötä", Kataikko sanoo. "Kyberturvallisuus ja digitaalisuushan ovat sellainen pari, jota ei missään tapauksessa saisi erottaa. Kyberturvallisuus, tietoturvallisuus ja fyysisen maailman turvallisuus liittyvät oleellisesti kaikkeen siihen, kun rakennetaan digitaalista ympäristöä ja digitaalisia ratkaisuja", Kataikko painottaa.

Kyberturvallisia kaupunkeja kaikkialle Suomeen.

Hankkeen tiimoilta Kataikko on viettänyt useita tunteja neuvotteluhuoneissa ja määrittelytyöpajoissa yhdessä Huldin asiantuntijoiden kanssa.

Nämä tunnit kyllä kuvastavat sitä ammattitaitoa, mitä heillä on”, Kataikko hymyilee.

Suomessa rakennetaan tällä hetkellä paljon infrastruktuuria ja moni kaupunki rakentaa tällä hetkellä uusia kaupunginosia. Kataikon mielestä olisi hirveän tärkeää, että kaikki kaupunginosat rakennettaisiin kyberturvallisesti.

Video: https://youtu.be/eVUJam7pCtA

Suosittelija:

Mika Kataikko, Smart City -hankkeiden digitalisaation projektipäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Huld Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Jyväskylän kaupunki

Lisätietoja

Yritysprofiili Huld kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Omat tagit

Älykäs liiketoiminta
Digitaalinen turvallisuus
Digitaalisen muutoksen johtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Huld kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Huld - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Huld - Muita referenssejä

Huld - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia