Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuvittajat ry kotisivut

ReferenssiSivustouudistuksen tavoitteena oli päivittää sivusto tähän päivään, sillä sivusto oli vanhentunut sekä ulkoasultaan että tekniseltä toteutukseltaan. Tarkoituksena oli myös nostaa jäsenistön portfoliot sekä Kuvittaja-lehti esille näyttävästi sekä parantaa tiedon löydettävyyttä sivustolta.

Suunnittelimme sivuston ulkoasun kokonaan uudestaan päivitetyn visuaalisen ilmeen pohjalta. Toteutimme uuden sivuston WordPress-julkaisujärjestelmällä ja siirsimme vanhan sivuston portfoliot, työnäytteet ja tarvittavat muut sisällöt uudelle sivustolle, muokaten ne samalla uuden sivuston mukaisiksi. Toteutimme myös erilaisia listausnäkymiä sekä teknisesti vaativan suodatuksen portfolioille.

Laajan portfolioalueen ja elämyksellisten Kuvittaja-lehden verkkoartikkelien lisäksi sivustolta löytyy paljon tietoa Kuvittajien toiminnasta, ajankohtaisia uutisia, tapahtumia, blogi, palkkiolaskuri kuvittajille ja erilaisia lomakkeita. Jäsenet pääsevät itse muokkaamaan portfolioitaan kirjautumalla sivustolle.

Suosittelija:

Lukuisista kuvittajista koostuvan järjestön valtava tietomäärä on nyt helposti löydettävissä. Konsepto on toteuttanut myös myöhemmin tilaamamme korjaukset ja parannukset aina ripeästi ja ammattitaidolla, kuten vasta sivuston valmistumisen jälkeen avatun galleriamme alasivujen lisäämisen.

Veera Pekkinen, Tuottaja, Kuvittajat ry

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Kuvittajat ry
Ajankohta: 2016 - 2017

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Sisällön siirto

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia