Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuvataiteilijamatrikkeli

ReferenssiKuvataiteilijamatrikkelia on julkaistu verkossa vuodesta 2010, mutta aiempi sivustototeutus ja sen tekninen alusta olivat ehtineet vanhentua. Tavoitteena oli houkutteleva, helppokäyttöinen, mobiiliresponsiivinen ja kustannustehokas taidesivusto.

Aloitustapaamisessa asiakkaan luona käytiin läpi asiakkaan tarpeet ja toiveet liittyen uuteen sivustoon, joiden pohjalta lähdimme tekemään tarkempia suunnitelmia sivukartan, rautalankamallien ja layout-suunnitelmien muodossa.

Kun rakenne oli selvä, suunnittelimme Suomen Taiteilijaseuran visuaalisen ilmeen kanssa yhteensopivan ilmeen. Toiveena oli selkeä ja pelkistetty ilme, joka ei veisi liikaa huomiota teoksilta ja taitelijoilta, vaan tukisi teoskuvia visuaalisesti. Värisävyjä ja typografiaa pohdittiin tarkasti.

Suuren tietomäärän järjestäminen helposti löydettävään muotoon on käyttöliittymäsuunnittelijoidemme ydinosaamista. Tietokannasta voi etsiä taiteilijoita ja taideteoksia haluamillaan ehdoilla, taiteilijat ja teokset esitellään omilla sivuillaan. Lisäksi rakensimme taiteilijoille oman käyttöliittymän, jolla he pääsevät muokkaamaan tietojaan ja teoksiaan itse.

Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmän avulla. Suurimpana teknisenä haasteena olivat massiivisten tietomäärien migraatio sekä monimutkaisen teossuodatuksen toteuttaminen siten, ettei se kuormittaisi sivuston palvelinta kohtuuttomasti. Vanhalta sivustolta siirrettiin tuhansien taiteiljoiden tiedot ja kymmeniä tuhansia teoksia kuvineen uudelle sivustolle ja teossuodatuksen haasteet selätettiin.

Myöhemmin sivusto muokattiin saavutettavaksi WCAG 2.1 AA-tason saavutettavuusohjeiden mukaan ja ilmettä päivitettiin vastaamaan Suomen Taitelijaseuran uutta ilmettä typografian osalta.

Uusi sivusto on helposti päivitettävä, se toimii hyvin myös mobiililaitteilla ja sen suuri tietomäärä on helposti löydettävissä. Käyttäjien palaute on ollut hyvin positiivista ja asiakas on tyytyväinen joustavaan yhteistyöhön.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Taiteilijaseura ry
Ajankohta: 2018

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

saavutettavuus

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia