Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuusnelosen hakukonenäkyvyys on lähtenyt nopeaan kasvuun eLuotsin avulla

ReferenssiMainoslahjojen verkkokauppa Kuusnelonen Oy on saanut eLuotsin hakukoneoptimointipalveluiden avulla nopeasti huomattavaa parannusta verkkokaupan orgaaniseen hakukonenäkyvyyteen. Kuusnelosesta saa mainoslahjatuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Lukuisiin suosittuihin tuotteisiin Kuusnelonen antaa Suomen Paras Hinta -takuun. Kuusnelosen monipuolisesta valikoimasta löytyy omalla painatuksella mm mainostekstiilitmainoskynät, heijastimet sekä paperikassit ja kangaskassit. Suosittelemme käymään tutustumassa koko valikoimaan. Tamperelainen perheyritys tarjoaa joustavan ja nopean palvelun. Jos on kiire saada mainoslahjat vaikka viime tipassa messuille, niin Kuusneloselta löytyy erillinen valikoima pikatoimitus-tuotteita, jotka saa logopainatuksella toimitettuna perille jopa 1-2 viikossa.

Suosittelija:

Vesa Nippala on ollut kanssamme pitkän 2 vuoden projektimme alusta asti konsultoimassa yrityksellemme uutta pitkälle räätälöityä verkkokauppaa. Hänen osaamisensa ja kokemuksensa on osoittautunut hyvin arvokkaaksi. Verkkokauppamme valmistuttua Vesa aloitti hakukoneoptimoinnin tukemaan ja vahvistamaan verkkokauppamme näkyvyyttä ja jo lyhyen ajan kuluessa olemme saaneet nähdä voimakasta orgaanisen liikenteen kasvua kaupassamme. Hänen raportointinsa on erittäin informatiivista ja hän osaa pureutua oleellisiin ja tärkeisiin asioihin kussakin tilanteessa. Suosittelemme lämpimästi eLuotsin henkilökohtaista ja laadukasta palvelua.

Kimmo ja Taija Karjalainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
eLuotsi Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kuusnelonen Oy
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Vesa Nippala

Lisätietoja

Yritysprofiili eLuotsi Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

hakukoneoptimointi
verkkokauppakonsultointi

Siirry yrityksen profiiliin eLuotsi Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eLuotsi Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

eLuotsi Finland - Muita referenssejä

eLuotsi Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia