Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuumin kuntokausi on käsillä

ReferenssiSprintitin Pupesoft-järjestelmä tukee Gymstickin kasvua


Syksyn sesonki alkaa näkyä saleilla ja kuuminta kuntokautta varten onkin Gymstickillä tehty jo pitkään töitä. Siksi onkin hyvä, että taustalla raksuttaa Sprintitin toimittama Pupesoft-teknologia, joka käsittelee tietoa laajoista massoista nopeasti ja tehokkaasti.

Gymstickillä on Suomessa kaksi liiketoiminta-aluetta. Liikuntapalveluiden rinnalle ovat nousseet 2000-luvulla kuntoiluvälineet, joiden voittokulku alkoi vuonna 2004 palkitusta Gymstick-innovaatiosta. Nykyään Gymstick on Suomen suurin harjoitusvälineiden toimittaja, jolla on liiketoimintaa myös ulkomailla.

Gymstickin kotimaan toiminnoista vastaava myyntijohtaja
Kari Vertio kertoo, että vuosi 2017 on ollut nousujohteinen ja kysytä tuntuu koko ajan vain piristyvän.

Sporttivälineet verkosta
Urheiluvälinekauppa on laajentunut ja tarjontaa on myös luonnollisesti kuntosalien ja -liikkeiden lisäksi internetissä. Gymstickillä on useita verkkosivustoja ja -kauppoja. Räjähdysmäisesti kasvava kuluttajille suunnattu Treenikauppa rakennettu Magento-alustalle ja se toimii Pupesoftin kanssa saumattomasti yhteen. Integraatiopinnat ovat tärkeitä siksi, että toiminnanohjausta tukeva Pupesoft-järjestelmä ulottuu varastoon, tuotehallintaan, postituksiin ja raportointiin.
Urheiluvälineiden tilaajia on monenlaisia: kivijalkamyymälöitä, marketteja, kuntosaliketjuja ja urheiluopistoja. Sprintitin toimittama laaja-alainen toiminnanohjausjärjestelmä, kotimainen Pupesoft-teknologia on ollut jo muutamia vuosia Gymsticikin käytössä.

"Teimme juuri tuoteryhmäuudistuksen. Saimme tehtyä muutokset verkkokauppaan kätevästi massa-ajoina", kertoo Vertio.

Automaattinen tiedon syöttö säästää euroja esimerkiksi tallennuskuluissa. Jos vähittäiskaupan alalla toimivalla urheiluvälineiden tilaajalla on 170 liikettä ja asiakas tilaa suoraan jokaiseen kauppaan toimitettavaksi kahdesta 18 tuotetta, muodostuu tilausrivejä viikoittain paljon. Jos nämä kaikki naputeltaisiin järjestelmään yksitellen, niin aikaa kuuluisi useita tunteja pelkkään tallentamiseen. Nyt taulukot ajetaan massa-ajoina sisään yhdessä hujauksessa. Koneellisessa tietojen käsittelyssä vältetään myös näppäinvirheet.

“Ehdottomasti voin suositella Sprinttiä. Säästämme todella paljon resursseja automatisoimalla tuote- ja tilaushallinnan.”

Asiakas saa automaattisesti toimitusvahvistuksen tavaran lähdettyä varastolta ja samassa viestissä on mukana tilauksen seurantakoodi.
"Uudistus, jonka myötä asiakkaat saavat seurantakoodit toimitusvahvistuksen yhteydessä on myös ollut erittäin hyödyllinen" Vertio jatkaa.

“Raportointi ei voisi olla enää helpompaa”, toteaa Vertio.

Pupesoftista saa raportteja moneen tarpeeseen. Eri puolilta organisaatiota voi katsoa ajasta tai paikasta riippumatta, miten uuden hittituotteen myynti, vaikka puristuksien määrää laskevan Hand Gripin myynti on lähtenyt vetämään. Tietenkin järjestelmästä saa ulos kuukausiraportit tavanomaiseen tapaan. Myös kirjanpitoa voi tehdä samalla järjestelmällä, suoraan samasta tiedosta.

Suosittelija:

“Ehdottomasti voin suositella Sprinttiä. Säästämme todella paljon resursseja automatisoimalla tuote- ja tilaushallinnan.”

Kari Vertio

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Gymstick
Ajankohta: 2014 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
petri.heino@sprintit.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia