Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kuukauden #EtätyöPartaHaaste

BloggausTyönteko on vuorovaikuttamista niin oman organisaation sisällä kuin sidosryhmienkin välillä. Esimiehen ja tiimikaverin tehtävä on auttaa joukkuetta saavuttamaan yhdessä enemmän, pääsemään vaikeista tilanteista yli ja tsempata tappioiden hetkellä – niin ja toki myös juhlia niitä onnistumisia. Digikanavassa ja etänä työskennellessä et voi taputtaa olalle samalla tavalla kuin livenä, mutta sama lopputulos on mahdollista saada aikaiseksi eri tavoilla. Uusi työ vaatii uusia välineitä ja toimintatapoja – myös työyhteisöfiiliksen tuomiseen digikanavaan.

Nyt kun maailma on koronaepidemian kourissa ja etäyhteydet natisevat liitoksissaan, myös ihmisten jaksaminen on koetuksella. Nauru ja huumori eivät yksinään toki korjaa asioita, mutta ei niistä ainakaan haittaakaan ole. Koska samaan aikaan eri urheilulajit ovat kevään tauolla, katukuvasta puuttuu mielestämme oleellinen hymyjä huulille tuova osa, nimittäin hölmön näköiset playoff-parrat. Viime viikolla sovimme kuukauden etätyöjakson 13.4. saakka Sinisessä Meteoriitissa Suomessa ja Valo-tuoteorganisaatiossamme eri puolilla maailmaa – ja nyt lanseeraamme samalle ajalle #EtätyöPartaHaaste-kampanjan. Kukin saa kasvattaa tyylillään ja valita oman lähtötilanteensa (ei tartte aluksi sheivata kokonaan pois, jos ei halua). Kuukauden päästä ja toki matkan varrella aiemminkin saamme naureskella karvaisille naamoille videokokouksissa.

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia