logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kustannussäästöjä ja tehokkuutta

Referenssi

Office 365 -palvelut otettiin Fonectalla käyttöön alkuvuodesta 2014. Päätökseen siirtyä pilvipalveluihin vaikutti Fonectan tietohallintojohtaja Seppo Heikuran mukaan kolme asiaa: nopeus, helppous ja hinta.

”Saimme kustannussäästöjä ja tehokkuutta yhtenäistämällä palvelut. Työnteko helpottui kun kaikki pilvipalvelut ovat keskitetysti yksien kirjautumisten takana. Pilvipalvelut mahdollistavat liikkuvan työn ja laiteriippumattomuuden”, havainnollistaa Seppo Heikura Office 365 -palvelujen mukanaan tuomia etuja.


Koko henkilökunta valmennetaan

Office 365 –palvelujen käyttöönoton jälkeen syksystä 2014 alkaen koko henkilökunnalle annettiin mahdollisuus osallistua Pilvestä vauhtia –valmennuksiin. Pilvestä vauhtia –valmennus on BLC Taidon tarjoama kullekin asiakkaalle räätälöitävä käytännönläheinen, harjoituksiin painottuva valmennus, jossa pureudutaan modernin tietotyöläisen tyypillisiin haasteisiin ja innostetaan Office 365 –palvelujen tehokkaaseen käyttöön.

Kiinnostus valmennuksia kohtaan oli suurta; vuoden aikana yli 500 fonectalaista koulutettiin Office 365 –palvelujen saloihin. Valmennuksia vedettiin kahden valmentajan voimin ja niissä käytiin läpi OneDrive, Sharepointin työtilat, OneNote ja Yammer. Kaikille tarjottiin myös mahdollisuus osallistua valmennuksen jatko-osaan, jossa pureuduttiin tarkemmin siihen miten OneNote toimii, miten kännyköillä saadaan potkua työntekoon ja miten parannetaan palaverikäytäntöjä.


Oppia käytännön kautta

Fonectalla ollaan tyytyväisiä, että Office 365 –palvelujen käyttöönoton jälkeen koko henkilökunnalle tarjottiin mahdollisuus osallistua Pilvestä vauhtia –valmennuksiin.

”Valmennukset nopeuttivat fonectalaisten mahdollisuuksia omaksua uudet ominaisuudet. Kun valmennettiin samalla kertaa koko ryhmä ja heidän esimiehensä, voitiin uudet modernit työtavat ottaa heti käyttöön”, kertoo Seppo Heikura.

Fonectan henkilöstöjohtaja Heini Linnainmaa on samoilla linjoilla: ”Pilvestä vauhtia –valmennukset ovat parantaneet tiedon jakamista erityisesti tiimien ja yksiköiden sisällä ja tehostaneet projektien läpivientiä. Valmennukseen sisältyi heti käyttöönotto ja käytännön tekeminen omilla koneilla eli valmennus johti konkreettisiin muutoksiin työtavoissa välittömästi”.


Suuria oivalluksia ja inspiraatiota

Fonectalaisten keskuudessa valmennus oli erittäin pidetty ja se tarjosi henkilökunnalle mahdollisuuden oivaltaa uutta ja oppia lisää Office 365 -palveluiden hyödyntämisestä omassa työssään. Tässä poimintoja kymmenien positiivisten palautteiden joukosta:

”Tosi kova vanhoja toimintamalleja rikkova näkemys siitä miten asioita voisi oikeasti tehdä fiksummin. Osattiin nostaa kissat pöydälle vaikka vanhoista tavoista luopuminen vaatiikin monelta epämukavuusalueelle sukeltamista!”

”Koulutus avasi ihan uuden näkökulman. Olen jopa käyttänyt koulutuksen pilvipalveluja, mutta nyt kiinnostus niitä kohtaan kasvoi niin, että oikeasti alan käyttää niitä.”

”Juuri oikeanlainen tapa käydä asioita läpi rauhallisesti ja huomioimalla jokaisen nopeuden/työtahdin.”

”Kivaa energistä ja vuorovaikutteista valmennusta ja hyvin oli jätetty aikaa myös ongelmanratkaisuun.”

”Mukava, asiantunteva ja rento meininki. Vaikka valmennuksessa oli painavaa asiaa, mielestäni kouluttajat onnistuivat tuomaan ne ymmärrettävästi ja selkeästi esille niin, että oma keskittyminen ei herpaantunut missään vaiheessa. Kiitos!”

”Ikinä ei 2,5 h kokous/koulutus ole mennyt yhtä nopeasti ja mukavasti.”

”Erinomaisia vinkkejä miten pilvipalveluita ja Office-ohjelmia voi hyödyntää jokapäiväisessä työssä.”

”Sain paljon uusia työvälineitä ja uusia mahdollisuuksia tehdä asioita eri tavalla. Todella avartavaa ja innostavaa!”

”Harvinaisen hyvä ja hyödyllinen valmennus!”


Myös Fonectan henkilöstöosastolla ollaan erittäin tyytyväisiä valmennusten antiin: ”Kouluttajat olivat ihan huippuja ja niin innoissaan itse, että saivat porukankin innostumaan ja kokemaan, että wautsi wau! Valmennusten ansio oli innon siirtäminen. Pilvestä vauhtia -valmennus oli konkreettinen ja käytännönläheinen koulutus, joka vähensi henkilöstön pelkoa siirtyä Office 365:een. Pilvipalvelut ovat ihan must tämänpäivän modernille työskentelylle ja työtavoille”, hehkuttaa Heini Linnainmaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
BLC Taito Oy

Tiedot

Tilaaja: Fonecta

Lisätietoja

Yritysprofiili BLC Taito kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin BLC Taito kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

BLC Taito - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

BLC Taito - Muita referenssejä

BLC Taito - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin BLC Taito kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kvanttiteknologian saloihin voi tutustua Quantum Explorations -näyttelyssä
Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia