logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kustannuksesta tulonlähteeksi

ReferenssiKuntaPro Oy on yli 200 hengen palvelukeskus, joka tarjoaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon ulkoistuspalvelut sekä järjestelmäratkaisut. Maaliskuussa 2013 yritykseen yhdistyivät Seutukeskus Oy Häme ja Taloustuki Kuntapalvelut Oy, jotka toimivat aiemmin KuntaPron palvelutuottajina.


Kannattavuus kasvaa

KuntaPro tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista taloushallinnon palvelua. Laskujen sähköistyksessä ja koko ostolaskuliikenteen tehostamisessa heidän kumppanikseen valikoitui Festum. Aikaisemmin ostolaskujen skannaus ja tunnistus oli ulkoistettu, tästä siirryttiin Kofaxin älykkääseen laskun skannaukseen. Kustannuksena pidetty prosessi muuttui nopeasti tulonlähteeksi.

”Nyt kun laskujen skannaus ja validointi tapahtuu meillä, voimme tarkastaa jo prosessin aikana, että mukana ei ole mitään sinne kuulumatonta, kuten esim. rahtikirjoja. Palvelun ollessa vielä ulkoistettu skannattiin kaikki paperit ja siihen meni huomattavan paljon turhaa aikaa, koska käsittelemme kuitenkin vain ostolaskuja. Nyt meille tulee vain oikeaa tavaraa ja oikea-aikaisesti. Säästämme näin runsaasti aikaa samalla, kun palvelumme laatu ja kannattavuus on kasvanut”, Eija Perälä, KuntaPron reskontra-tiimin palvelupäällikkö kertoo.

"Kofaxin yhdistäminen toiseen järjestelmään on ollut nopeaa ja vaivatonta. KuntaPro voikin keskittyä omaan palvelutuotantoonsa Festumin varmistaessa teknisen toimivuuden. ”Jos jotain on tarvinnut muuttaa tai ajatella uudelleen, niin olemme saaneet Festumilta avun heti. Asiat ovat hoituneet alusta asti hyvin nopeasti ja tehokkaasti", Perälä jatkaa.

Merkittävää ajansäästöä

Festumin ja Kofaxin tarjoamat palvelut eivät jää ainoastaan älytunnistukseen.

”KuntaProlla on asiakkaita, jotka laskuttavat toinen toistaan. Onkin järkevintä, että he laskuttaisivat sähköisesti suoraan toisiaan. Tällä hetkellä toiminnasta aiheutuu paljon turhaa paperia ja työtä. Kofaxin palvelulla voimme suoraan laskutusjärjestelmästä siirtää laskut validoitavaksi niin, että laskut eivät käy koskaan paperilla”, Perälä sanoo.

”Kofaxin palvelu tuo selvää kustannussäästöä. Ajatellaan vaikka yhden asiakkaamme laskutusta. Kyseisessä asiakasorganisaatiossa laskuttaja tekee, tulostaa, nitoo ja lajittelee laskut. Laskut saapuvat meille kuriirin välityksellä suurina paperipinoina ja meidän päässä tehdään vastaava purku. Kofaxin avulla nämä vaiheet jäävät pois", Perälä lisää.

Palvelun tuottaminen entistä tehokkaampaa

Palveluntuottajana KuntaPro pystyy Kofaxin avulla tarjoamaan asiakkailleen tehokasta ja resursseja säästävää palvelua.

”Kofaxin avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä enemmän sähköisiä palveluja. Ei ole enää väliä, missä asiakas sijaitsee, onko se naapurissa vai satojen kilometrien päässä. Mitä enemmän saamme kehitettyä sähköistä asiointia, sitä helpompaa meidän on toimia laajemmalla alueella. Asiakkaat ovat hyvin valveutuneita ja pitävät sähköistä palvelua ehdottomana edellytyksenä. Festum tarjoaa meille tähän hyvät ja tehokkaat työkalut”, Perälä päättää.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Festum Software Oy

Tiedot

Tilaaja: KuntaPro
Toimittajan
yhteyshenkilö:
ville.erkkila@festum.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Festum Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Festum Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Festum Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Festum Software - Muita referenssejä

Festum Software - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Festum Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia