Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuopion Energia valitsi RPA-haasteeseensa HiQ:n Hyperautomaatioratkaisun

Referenssi

Kuopion Energia valitsi RPA-haasteeseensa HiQ:n Hyperautomaatioratkaisun

Kuopion Energia -konserni on monipuolinen ja nykyaikainen energiapalveluyritys. Kuopion Energia tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisiä ja luotettavia energiapalveluja sekä kantaa vastuun ympäristöstä ja henkilöstöstänsä. Kuopion Energialla on noin 59 000 sähkö- ja noin 6 100 kaukolämpöasiakasta ja henkilökuntaa noin 135. Luotettavuus energiantoimituksessa on Kuopion Energialle tärkeä asia, mikä vaatii tehokkaan ja toimintavarman IT:n prosessiautomaation.

HiQ:lla on yli 30 vuoden kokemus liiketoimintaprosessien automatisoinnista. Kuopion Energia on käyttänyt prosessiautomaatioihinsa HiQ:n integraatioalusta FRENDSiä vuodesta 2018. Tänä aikana HiQ on osoittanut kyvykkyyden toimittaa tehokasta automatisointia.

Nyt yhteistyö prosessiautomaatiossa syvenee kattamaan myös ohjelmistorobotiikan ratkaisut ja tukipalvelun. HiQ:n tarjoamassa hyperautomaatioratkaisussa ohjelmistorobotiikka tuodaan integraatioiden osaksi hyödyntäen molempien tekniikoiden parhaita puolia. 

"FRENDS integraatioalusta on hoitanut integraatiomme ja prosessiautomaatiomme erinomaisesti ja luotettavasti. Nyt laajennamme keskitetyn prosessiautomaation kattamaan myös ohjelmistorobotiikan nauhoituspohjaiset automaatiot", kommentoi Jami Miettinen, ICT-päällikkö, Kuopion Energia.

Tutustu lisää HiQ:n integraatiopalveluihin: https://hiq.fi/palvelut/integroi/ ja frendsiin: https://hiq.fi/palvelut/integroi/frends/

Suosittelija:

FRENDS integraatioalusta on hoitanut integraatiomme ja prosessiautomaatiomme erinomaisesti ja luotettavasti. Nyt laajennamme keskitetyn prosessiautomaation kattamaan myös ohjelmistorobotiikan nauhoituspohjaiset automaatiot.

Jami Miettinen, ICT–päällikkö, Kuopion Energia Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
HiQ Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kuopion Energia
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Toivanen

Lisätietoja

Yritysprofiili HiQ Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Omat tagit

rpa
FRENDS
Tukipalvelut
integraatioalusta

Siirry yrityksen profiiliin HiQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ Finland - Muita referenssejä

HiQ Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia