Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuntokauppa.fi suosittelee Oscar eCommerce -verkkokauppa-alustaa kasvuhakuisille verkkokaupoille

ReferenssiSuomen Kuntokauppa on kuntoilulaitteita ja -välineitä myyvä tamperelainen, vuonna 2007 perustettu verkkokauppa. Kuntokaupan keskeisiä tuoteryhmiä ovat mm. juoksumatot, kuntopyörät ja crosstrainerit sekä uusina vahvuusalueina muun muassa työhyvinvointi ja työpaikkojen kuntosalit. Kuntokauppa.fi-verkkokauppa toimii Oscar Softwaren toimittamalla Oscar eCommerce -verkkokauppa-alustalla.

Tavoitteena käyttäjäystävällinen verkkokauppa

Kuntokauppa käyttää Oscarin verkkokauppajärjestelmää ja on tyytyväinen erityisesti sen hallinnan käyttöliittymään, monipuolisiin myyntiä tukeviin ominaisuuksiin, raportointiin sekä räätälöitävyyteen. Alusta on ollut käytössä Kuntokaupalla vuodesta 2012. Niistä ajoista sekä ohjelmiston että Kuntokaupan toiminta on kehittynyt melkoisesti. Ennen nykyistä verkkokauppaa Kuntokauppa ehti toimia parilla erilaisella verkkokauppaohjelmistolla.

- Arvostamme helppokäyttöistä ja ketterää verkkokauppa-alustaa, joka toimii pohjana niin ostoille, myynnille, raportoinnille kuin varastonhallinnallekin. Päivittäisten prosessien on hoiduttava sujuvasti. Tietenkin keskeisimpiä asioita ovat myös, että myynti sujuu hakukoneoptimointia tukevien ominaisuuksien sekä asiakkaidemme näkökulmasta helppokäyttöisen tilausprosessin myötä. Oscar Softwaren verkkokauppa-alusta on ollut meille järkevin valinta tähän mennessä, kertoo Kuntokaupan perustaja ja toimitusjohtaja Matias Kukkonen.

Kaikki samassa paketissa

Oscarin verkkokauppajärjestelmän käyttöliittymä sopii erinomaisesti kuntoiluvälineiden verkkokaupan alustaksi. Järjestelmä mahdollistaa luotettavan asiakasrekisterin ylläpidon ja Kuntokaupan laajan tuotevalikoiman näppärän hallinnoinnin. Kuntokaupan toimintaa helpottaa ja tehostaa se, että kaikkea mahdollista tuotetiedoista logistiikkaan hallinnoidaan samasta selkeästä järjestelmästä.

Kuntokaupan liiketoiminnan kannalta on lisäksi tärkeää, että verkkokauppaa pystytään optimoimaan ma http:// rkkinoinnillisesti ja statistiikkaa päästään seuraamaan helposti. Tällöin Oscar eCommerce -verkkokauppa-alustan kautta tapahtuva sisällönhallinta nousee suureen rooliin ja mm. tuotteiden konversiotasojen seuraaminen eli informaatio tuotteen tarkastelukertojen suhteesta lopulliseen tuotteen myyntimäärään, tuo arvokasta tietoa verkkokaupan ylläpitäjille.

Dynaaminen ja kehittyvä alusta kasvuhakuiselle verkkokaupalle

Kasvuhakuisena ja alati kehittyvänä yrityksenä Kuntokauppa haluaa myös järjestelmän kehittyvän ja mukautuvan niin, että ne tukevat kasvavan verkkokaupan tarpeita. Verkkokaupan yleisen kehittämisen ja räätälöinnin lisäksi tämä näkyy konkreettisimmillaan mm. siinä, että uusien tuotteiden ja tuotekategorioiden lisääminen on erittäin helppoa ja näin liiketoimintaa voi laajentaa saman järjestelmän puitteissa uusille alueille. Esimerkiksi hiljattain tehty aluevaltaus työhyvinvoinnin pariin sujui järjestelmän osalta moitteettomasti.

- On hienoa, että Oscar Software on vastannut kehitysehdotuksiimme ja ongelmakohtiin on pyritty löytämään yhdessä ratkaisuja. Voimme lämpimästi suositella Oscar eCommerce -verkkokauppa-alustaa myös muille verkkokaupoille, toimitusjohtaja Kukkonen summaa.

Suosittelija:

On hienoa, että Oscar Software on vastannut kehitysehdotuksiimme ja ongelmakohtiin on pyritty löytämään yhdessä ratkaisuja. Voimme lämpimästi suositella Oscar eCommerce -verkkokauppa-alustaa myös muille verkkokaupoille.

Matias Kukkonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kuntokauppa.fi
Ajankohta: 2012 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Matias Kukkonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

B2B verkkokauppa
B2C myynti
verkkokaupan ratkaisut
Oscar Toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmä
liiketoiminta-alusta

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia