Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kun tiimityö ei toimi

BloggausTiedonkulku ja sisäinen viestintä ovat edelleen suurimpia ja tyypillisimpiä tiimityön haasteita tänä päivänä. Moderni, ajasta ja paikasta riippumaton (tiimi)työ on haasteellista perinteisiä viestintäkanavia käyttäen. Tieto ei kulje, kaikki asianosaiset eivät ole luupissa mukana ja aikaa tuhlaantuu ajantasaisen tiedon etsimiseen.

Mistä nämä haasteet johtuvat? Miksi nämä asiat ovat edelleen vaikeita, vaikka työkaluista ei ole pulaa?

Tiedon ja viestinnän määrä on kasvanut räjähdysmäisesti tietokoneiden ja internetin myötä. Vanhat tavat viestiä, kuten puhelu, f2f-kommunikointi, palaverit tai edes sähköposti eivät taivu luontaisesti tähän informaatiovyöryyn. Tästä aiheutuu viestin katkeamista, tiedon katoamista, ajan hukkaamista, turhaantumista ja informaation kopioitumista, joka tekee tilanteesta entistäkin tukalampaa!

Syy lienee siinä, ettei organisaation työtapojen uudistamiseen vastaamaan työn tarpeita ole mitään hopealuotia. Muuten se olisi jo kaikkialla käytössä, uutena standardina!

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia