Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KuMeKo Forest

Referenssi

KuMeKo Forest on vuonna 2012 perustettu metsäpalvelualan yritys, jonka kasvu on ollut erittäin nopeaa. Kasvussaan yritys luottaa Rajobitin ohjelmistorobottien tukeen.

 

Metsäpalvelualan yritys KuMeKo Forest Oy on erikoistunut hakkeen tuottamiseen lämpö- ja voimalaitoksille isoihin teollisuuskattiloihin sekä maatilojen tarpeisiin.  Yritys toimittaa myös tukki- ja kuitupuuta saha- ja prosessiteollisuudelle. Yrityksen liiketoiminta on kasvanut nopeasti viime vuosien aikana. Kasvussaan yritys luottaa Rajobitin ohjelmistorobottien tukeen.

 

Syksyllä 2020 KuMeKo Forest hankki ensimmäisen ohjelmistorobotin automatisoimaan rutiinityövaiheita. Alkuun robotti hoiti yrityksen puunhankintaan liittyvää tiedonkulkua.

– Puumäärien mittaustodistukset syötettiin ennen järjestelmään käsipelin. Siihen meni aika tavalla ihmisen aikaa, KuMeKo Forest Oy:n operatiivinen johtaja Amanda Peltomäki kertoo.

Nyt robotti lukee sähköposteja, kerää sieltä tarvittavat tiedot ja lähettää edelleen laskutukseen. Ja tekee sen varmasti. Ohjelmistorobotti hiottiin Rajobitin kanssa sellaiseksi, että se toimii virheettömästi.

– Automatisointi meni meidän suuntaamme helposti. Voimme luottaa robotin hoitavan työnsä tarkasti. Sen perään ei tarvitse juuri katsoa, Peltomäki sanoo.

 

“Voimme luottaa robotin hoitavan työnsä tarkasti.”

Yhteistyö Rajobitin kanssa oli ammattitaitoista ja helppoa

– Rajobitin Henri Tuomivaaraan ja John Alanderiin oli koko ajan hyvä puheyhteys. Saimme kaikkiin kysymyksiimme vakuuttavat ja ammattitaitoiset vastaukset. Tuntui siltä, ettei mikään kysymys ollut heille tyhmä, Peltomäki sanoo ja viittaa Rajobitin RPA-kehittäjään Henri Tuomivaaraan ja myyntijohtajaan ja osakkaaseen John Alanderiin.

 

KuMeKo Forest Oy:n operatiivinen johtaja Amanda Peltomäki kertoo, että 

OHJELMISTOROBOTTI VAPAUTTAA TYÖNTEKIJÖIDEN AIKAA ydintyöhönsä, 

 

– Robotti otettiin helpottamaan työtämme ja sitä se on tehnyt. Omaan työhön vapautuu aikaa, kun robotti hoitaa rutiineja. Työntekijöiden aikaa ei ole mielekästä käyttää töihin, jotka voi antaa robotin tehtäväksi, Peltomäki sanoo.

 

Yhtiössä on otettu käyttöön myös toinen ohjelmistorobotti ja kolmannen käyttöönottoa suunnitellaan.Toinen robotti tekee raportteja ja vie ne suoraan kirjanpitoon.

 

– Taas kerran ihan robotin hommaa, operatiivinen johtaja Amanda Peltomäki sanoo.

KuMeKo Forest Oy vaikuttui kuinka laajoja raportteja robotin on mahdollisuus tehdä. Yrityksessä tehdään jatkuvasti havaintoja, miten automaatiota voisi hyödyntää eri työvaiheissa.Myös tytäryhtiöissä Kumeko Recycling Oy:ssä ja Aava Shipping Oy:ssä on alettu pohtia työtehtäviä, joissa voitaisiin tulevaisuudessa hyödyntää robotiikkaa.

 

– Aikaisemmin emme ehkä osanneet kyseenalaistaa tapaamme tehdä rutiineja. Nyt, kun olemme tämän tehneet, sitä alkaa nähdä monenlaisia työvaiheita, joita voisi tehdä vielä fiksummin, KuMeKo Forest Oy:n operatiivinen johtaja Amanda Peltomäki sanoo.

– Odotamme seuraavaa robottia jo kuin kuuta nousevaa

Suosittelija:

Automatisointi meni meidän suuntaamme helposti. Voimme luottaa robotin hoitavan työnsä tarkasti. Sen perään ei tarvitse juuri katsoa

Amanda Peltomäki, KuMeKo Forest Oy:n operatiivinen johtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rajobit Oy logo

Tiedot

Tilaaja: KuMeKo Forest

Lisätietoja

Yritysprofiili Rajobit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Tuki- ja ylläpitotyö
Vuokratyövoima

Siirry yrityksen profiiliin Rajobit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rajobit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rajobit - Muita referenssejä

Rajobit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia