logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kuluttajaystävällisempää verkkokauppaa

Bloggaus

PiiMega haluaa kehittää kuluttajaystävällisempää verkkokauppaa

Verkkokauppa ja verkkomaksaminen kehittyvät koko ajan. Palveluiden tarjoajat pyrkivät yksinkertaisuuteen ja mahdollisimman selkeään käytettävyyteen ja maksamiseen. PiiMega Oy ja Paytrail ovat kehittäneet verkkomaksamista jälleen yhden askeleen eteenpäin.

PiiMega Oy on aloittanut toiminnan jo yli 15 vuotta sitten tehden toiminnanohjausjärjestelmiä. Toiminnan laajentuessa, myös Magento-verkkokaupparatkaisut tulivat toimintaan mukaan ja yrityksen henkilöstöllä onkin pitkä kokemus Magentosta. Yrityksen henkilökunnalla on myös kansainvälisesti hyvin arvostettu Magento-sertifikaatti.

Magento on maailman suosituin verkkokauppajärjestelmä, jota käyttää moni suomalainen verkkokauppayrittäjä. Magento tarjoaa verkkokauppiaille erittäin monipuoliset toiminnot, korkeatasoisen tietoturvan ja nopean tuotekehityksen. “Magento rakentuu niin sanotuista lisäosista, joilla pystytään lisäämään järjestelmän toimintoja. Esimerkiksi maksutapa on oma lisätoiminto, joka on helppo ottaa verkkokaupassa käyttöön“, PiiMegan verkkokaupan liiketoimintajohtaja Mika Myller opastaa.

Viimeisin lisäosan kehitystyö on tehty yhdessä Paytrailin kanssa. Paytrail oli jo ennemmin kehittänyt maksutavan, Paytrail-tilin, ja etsi sen toteuttajia. PiiMega mahdollisti Paytrailin maksutavan kaikkien Magento-verkkokauppiaiden saataville. Verkkokaupan ostoskokemuksen päätteeksi kuluttajat haluavat selvitä maksuvaiheesta mahdollisimman helpolla ja luotettavasti. Paytrail-tili ei vaadi kuluttajalta kuin sähköpostiosoitteen ja matkapuhelimen, joiden avulla voidaan suorittaa verkkokaupassa maksaminen kätevästi suoraan omalta kortilta (debit tai credit).

“PiiMegan kanssa homma on toiminut alusta saakka ja heidän kanssaan saimme toteutettua yhteisen visiomme parhaasta mahdollisesta ostokokemuksesta”, iloitsee Petri Itkonen Paytraililta.

Tällä hetkellä Paytrail Express-lisäosa verkkokauppiaille on pilotointivaiheessa. PiiMega ja Paytrail ovat tarkoituksella keränneet käyttäjäpalautetta ja kehittäneet lisäosaa eteenpäin, jotta käyttäjäkokemus olisi verkkokaupassa mahdollisimman miellyttävä.

PiiMega, kuten myös verkkokauppa kehittyy koko ajan eteenpäin. “Osaava henkilökunta ja yhdessä tekemisen asenne ovat meidän kehityksen avaintekijöitä. Aiomme jatkossakin pysyä verkkokauppajärjestelmien kehityksen kärjessä. Teemme ratkaisuja asiakkaita ja kuluttajia varten”, Mika Myller PiiMegasta kertoo.

Lisätietoja:
PiiMega Oy Mika Myller, +358 40 7462 841, mika.myller@piimega.fi

Pinterest
PiiMega Oy

Lisätietoja

PiiMega Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Omat tagit

magento

Erikoisosaaminen

Maksaminen
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Open source

Siirry yrityksen profiiliin Siirry PiiMega Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PiiMega - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

PiiMega - Muita referenssejä

PiiMega - Muita bloggauksia

Siirry PiiMega Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia