Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuluhallinnan matkan virtaviivaistaminen pilvipohjaisten ratkaisujen avulla

ReferenssiMobilexpense halusi kehittää edelleen liiketoimintakriittistä Business Optimizer -sovellustaan ja parantaa sen ominaisuuksia, esim. seuranta- ja tarkastuslokityökaluja. Vanhan järjestelmän käyttämät teknologiat olivat päivityksen tarpeessa, mikä teki kehitystyöstä kallista ja tehotonta. Mobilexpensen tavoitteena oli välttää mahdolliset vanhojen teknologioiden aiheuttamat ongelmat toteuttamalla uusi järjestelmä, joka on paremmin saatavilla ja toimii lyhyemmillä vasteajoilla. Tehtävä oli haastava sen vuoksi, että tuotekehitysresurssit keskitettiin ydinjärjestelmän kehittämiseen, mikä puolestaan johti resursointidilemmaan.

Mobilexpense valitsi Eficoden luotettavaksi kumppanikseen uuden Business Optimizer -sovelluksen kehittämisessä ja ylläpidossa. Eficode suositteli pilviratkaisun rakentamista, ja Azure Kubernetes -palvelu todettiin kustannustehokkaimmaksi ratkaisuksi kattavien tarkastuslokien käsittelyyn. Uusi järjestelmä rakennettiin mikropalveluarkkitehtuuria hyödyntäen, ja siihen lisättiin laajennustyökaluja kuten Linkerd ja Edge-Stack, joiden tarkoituksena on varmistaa sovelluksen korkea saatavuus ja nopea reagointi vaihtelevaan kuormitukseen.

Kehitysprojekti suoritettiin loppuun yhteistyössä Eficoden kehitystiimin ja sovellushallintatiimin kanssa, mikä teki siirtymän projektivaiheesta ylläpitotilaan mahdollisimman sujuvan. Mobilexpensen tuoteomistajuus on ollut koko yhteistyön ajan korvaamaton resurssi välitettäessä yhtiön liiketoimintatarpeita Eficoden tiimeille. 

Lue lisää projektin loppuunviemisestä sekä sen hyödyistä Mobilexpenselle.

Suosittelija:

"Kuulemme usein eri asiakkailtamme että he eivät tee muutoksia koska heillä ei ole kehityshenkilöstöä. Mielestäni tällaisten yritysten kannattaisi käyttää sellaisia palveluja kuin mitä te tuotatte, sillä niiden avulla yritykset voivat saada rattaat pyörimään."

Rizwan Bashir

Pinterest
Referenssin infoboxi
Eficode Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mobilexpence
Ajankohta: - 2024

Lisätietoja

Yritysprofiili Eficode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
It-infrapalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Azure

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

DevOps
azure devops
Kubernetes
Azure Functions
Azure SQL Database
Blob Storage
Sovellushallinta
Linkerd
Edge-Stack

Siirry yrityksen profiiliin Eficode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eficode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eficode - Muita referenssejä

Eficode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia