Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kukunorilla oli tarve järjestökentän toiminnan kehittämiselle - syntyi Pokka-arviointityökalu, joka ohjaa nyt järjestöjen kehitystä

ReferenssiKukunori toimii sosiaali- ja terveysalan järjestökentällä ja sen tavoitteena on luoda uutta toimintakulttuuria ja tuoda ihmisten ääntä kuuluviin. Kukunori halusi tuoda jotain uniikkia sote-järjestökentän kehitykseen ja näin syntyi idea Pokka-arviointityökalusta. 

Pokka on arviointityökalu, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vertailla oman kyselyn tuloksia paitsi aiempiin omiin kyselyihin, myös muihin Pokan tietokantaan tallentuneisiin vastauksiin, esimerkiksi järjestön toimialan tai alueen mukaan. Vertaamalla omia tuloksia muihin samankaltaisiin toimijoihin, saa kuvan samalla oman toiminnan sekä oman alan tilasta. Pokan erityispiirteenä on vertailudatapankki, johon kaikki Pokalla kerätty tieto tallentuu anonymisoidusti.

Pokka hyödyntää myös Sotkanet.fi:n avoimen rajapinnan dataa ja tarjoaa Pokan käyttäjille mahdollisuuden verrata omia tuloksia kansallisiin tutkimustuloksiin.

"Nyt reilu puoli vuotta lanseerauksen jälkeen olemme ylittäneet tavoitteemme jo moninkertaisesti. Tällä hetkellä Pokka on käytössä jo yli 300 järjestössä ja saamme jatkuvasti mukaan uusia järjestöjä, jotka ovat kiinnostuneita oman toiminnan arvioinnista ja kehittämisestä! Myös käyttäjäpalaute on ollut positiivista; Pokkaa on kehuttu monipuoliseksi, selkeäksi ja helppokäyttöiseksi alustaksi.”,  kertoo arviointi- ja seurantapäällikkö Outi Linnolahti Kukunorista vuoden 2020 lopulla asiakashaastattelussa.

Jatkokehitykseen on tulossa ainakin useampi kieliversio sekä asiakaspalautteen perusteella tärkeimmiksi nostettuja ominaisuuksia. Alusta on koodattu Reactilla.

Suosittelija:

"Nyt reilu puoli vuotta lanseerauksen jälkeen olemme ylittäneet tavoitteemme jo moninkertaisesti. Tällä hetkellä Pokka on käytössä jo yli 300 järjestössä ja saamme jatkuvasti mukaan uusia järjestöjä, jotka ovat kiinnostuneita oman toiminnan arvioinnista ja kehittämisestä! Myös käyttäjäpalaute on ollut positiivista; Pokkaa on kehuttu monipuoliseksi, selkeäksi ja helppokäyttöiseksi alustaksi.”, kertoo Kukunorin Outi Linnolahti vuoden 2020 lopulla asiakashaastattelussa.

Outi Linnolahti - Kukunorin arviointi- ja seurantapäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vertics Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kukunori
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Timo Moilanen - Vertics, timo@vertics.co

Lisätietoja

Yritysprofiili Vertics kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

React

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

arviointi
kyselytyökalu
palautetyökalut
Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys
web-ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin Vertics kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vertics - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vertics - Muita referenssejä

Vertics - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia