Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuka on kuullut arvolupauksesta?

BloggausLiiketoiminta kaikessa yksinkertaisuudessaan on rahastusta arvoa vastaan. Menestyäkseen ja kasvaakseen liiketoiminnan on onnistuttava tuottamaan hintalappuaan enemmän arvoa omalla palvelullaan.


Kun neuvottelet potentiaalisen asiakkaasi kanssa ja tämä kokee saavansa enemmän arvoa, kuin mitä palvelusi hinta on, hän todennäköisesti motivoituu ja siitä syntyy kaupat. Arvolupaus on annettu lupaus tästä tulevasta arvosta, eli miksi asiakkaidesi kannattaa ostaa juuri sinulta. Parhaimmillaan se kertoo miten juuri sinun ratkaisusi parantaa asiakkaan tilannetta.

Talotekniikan toimialalla yksi suurimmista perisynneistä urakointiliikkeissä on aktiivisen myynnin puuttuminen. Myydään jos joku keksii jotain tilata, tai luotetaan saunan lauteilla solmittuihin suhteisiin.

Myynnin tueksi olisi hyvä pitää asiakashallinnassa potentiaaliset asiakkaat, eli prospektit, eroteltuina eri segmentteihin, esimerkiksi uudisrakentaminen ja saneeraus. Tai vaikkapa isännöitsijät ja teollisuuden kunnossapito.

Jokainen yritys on vahvimmillaan tietynlaisissa työmaissa. Meillä asiakkaat käyttävät Adminetin data-analysaattoria tämän tiedon hankintaan.

Kun päästään helposti kiinni suoraan dataan siitä, mitkä ovat olleet esimerkiksi kolmen edellisen tilikauden voitollisimmat työmaat, on helppoa suunnata liiketoiminnan kehitys siihen suuntaan, että samanlaisia kohteita päästäisiin toteuttamaan jatkossakin. Sama toimii toisinkin päin – jos tietynlaiset työmaat tahtovat aina painua tuloksen kannalta lähelle nollaa, saati pakkasen puolelle, voi tulevat tarjouspyynnöt todennäköisesti hyvissä mielin antaa muille pelaajille.

Kun tiedät mihin haluat resurssisi suunnata, kehitä yrityksesi arvolupaus sen mukaiseksi. Meillä Admicomilla suunta on talotekniikan, rakentamisen sekä teollisuuden PK-yritykset, ja arvolupauksemme on parantaa asiakkaamme businesta – ja sen me todistetusti myös teemme.

Simo Ratilainen
toimialajohtaja


Pinterest
Admicom Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Adminet
data-analytiikka
Urakointi
urakointi-erp
urakointijärjestelmä
työmaakäyttö

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Admicom Finland - Muita referenssejä

Admicom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia