Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuinka tehostat tuotantoasi integroimalla ERP- ja CAD ohjelmistosi?

Bloggaus

Mieti sitä aikaa, joka kuluu ensimmäisen tarjouksen tekemisestä tuotannon aloittamiseen. Kuinka monta ohjelmaa, välikättä ja kanavanvaihtoa prosessi vaatii?

Myyjäsi tarjoaa kokonaisuutta ja tekee sopimuksen kaupasta. Suunnittelija tai insinööri laatii suunnitelman. Tuotanto perustaa tuotteen ja suunnittelee valmistuksen. Logistiikka toimittaa sen asiakkaalle. Taloushallinto seuraa prosessia ja lopulta asiakas maksaa. Asiakasohjautuvassa tuotannossa tiedon siirtymisen tehokkuus on olennaisessa asemassa määrittämässä virheiden määrää sekä yrityksen kokonaistehokkuutta ja kannattavuutta.

Tiedon virheetön siirtyminen suunnittelun ja valmistuksen välillä on kriittinen vaihe arvon luonnissa - asiakaslähtöisen suunnitelman realistinen ja virheetön toteutus luo arvoa.  Ammattitaitoisten suunnittelijoiden tai insinöörien tekemän suunnittelutyön on hyvä siirtyä tehokkaasti myös tuotannon käyttöön. Tämä tiedon siirtymisen on oltava tarkkaa ja oikea-aikaista.

Jos syötät tietoa manuaalisesti suunnitelman pohjalta tuotannonohjausjärjestelmääsi tai jos teet tuotantosuunnitelmia kuvien pohjalta, niin toimintasi on alttiina manuaalisen työn seurauksena viiveille ja virheille. Ohi on se aika, kun materiaaliluettelo pitää kasata manuaalisesti kuvien pohjalta.

Jopa näennäisesti pienillä virheillä on suuri vaikutus kannattavuuteen. Väärin kirjoitettu määrä, puuttuva komponentti, virheellinen tuotekoodi tai pudonnut desimaalipilkku voivat aiheuttaa suuria ongelmia, jotka kaikki maksavat rahaa:

  • Väärien osien tai määrien tilaaminen
  • Tuotannon seisokit osien puutteiden vuoksi
  • Virheellisten tuotteiden valmistus
  • Työvoimakustannukset ja laitekustannukset

Nämä virheet aiheuttavat henkistä rasitusta tiimillesi sekä ylimääräistä projektinhallintaa. Ne voivat heikentää mainetta ja yritysimagoa, sillä muutama huono arvio yrityksestä saattaa vaikuttaa merkittävästi myyntiin. Pahimmillaan virheiden selvittely voi mennä oikeuteen asti. Yhden kirjoitusvirheen hinta voi olla tuhansia euroja.

Prosessien automaatio on ratkaisu näihin ongelmiin. Kun integroit suunnitteluohjelmasi ja toiminnanohjausjärjestelmäsi, tiimisi voi luoda tuote- ja osaluetteloita suunnittelutiedostoistasi minuuteissa ilman inhimillisen virheen riskiä. Prosessien automaatio on toimiva tapa nopeuttaa uusien tuotteiden julkistamisprosessia ja parantaa asiakasohjautuvan tuotannon läpimenoaikoja!

 

Engineers in Workshop

Man Using a Laptop at a Wood Workshop

Tutustu joustavaan toiminnanohjausjärjestelmään (ERP) täältä.

 

 

Sujuva kokonaisuus: 3 etua CAD:in ja ERP:n integraatiosta

DB-Manager on rakentanut ja ylläpitänyt integraatioita jo liki 40 vuoden ajan. Todistetut toimintamallimme ja valmiit integraatioratkaisumme auttavat sinua lyhentämään läpimenoaikojasi sekä kasvattamaan yrityksesi kannattavuutta. Kolme etua suunnitteluohjelman ja ERP:n integraatiosta:

1. Tarkemmat materiaaliluettelot

Automatisoidut prosessit eliminoivat inhimilliset virheet, koska ne noudattavat sääntöjä samalla tavalla joka kerta. Tämä johtaa oikein valmistettuihin osiin, parempaan aikataulutukseen ja suunnitteluun sekä tarkempaan kustannuslaskentaan. Yleinen luottamus yrityksen prosesseihin kasvaa. Saat tarkat ja oikeat materiaaliluettelot ja keräyslistat tuotantoasi varten.

2. Tehokkaampaa suunnittelijoiden ajankäyttöä

Älykäs integrointi tuo tiedot suunnitteluohjelmasta automaattisesti ERP-järjestelmään minuuteissa sen sijaan, että ammattitaitoiset ja korkeapalkkaiset työntekijäsi käyttäisivät tunteja manuaalisesti tietojen, kuten tuoteluetteloiden, osanumeroiden ja reititysten, luomiseen. Suunnittelijasi voivat keskittyä työhön, joka luo eniten arvoa. Turhan työn karsiminen parantaa suunnitelmiesi laatua ja kasvattaa asiakastyytyväisyyttä. Ammattilaisesi ovat tyytyväisempiä, kun he saavat keskittyä merkitykselliseen työhön.

3. Pienemmät kustannukset

Aika on rahaa. Työntekijäsi ovat kalliita, joten toistuva ja yksitoikkoinen tietojen syöttäminen ei ole parasta henkilöresurssien käyttöä. Integraation mahdollistamat tarkemmat tiedot ja vähentyneet virheet auttavat välttämään virheellisten tuotteiden tekemistä, vääriä inventaariotietoja ja turhia asiakaspalautuksia. ERP ratkaisu, joka on integroitu suunnitteluohjelmaasi, mahdollistaa konelinkkien tekemisen ja saumattoman tiedon kulkemisen suoraan suunnitelmasta tuotantoon, ilman välikäsiä. Automatisoi prosessejasi ja tee tuotannostasi moderni, ketterä ja kustannustehokas.

Menestystarinoita teollisuudesta

Asiakasohjautuva tuotanto on nykyaikaa rakennuspuusepänteollisuudessa. Erikoismittaiset huonekalut, kiintokalusteet, ikkunat ja ovet ovat kaikki tuotteita, joiden ominaisuuksia räätälöidään asiakaskohtaisesti.

Esimerkiksi keittiökalusteteollisuudessa suunnitteluohjelman ja toiminnanohjausjärjestelmän reaaliaikainen ja toimiva integraatio on välttämätöntä. Kun suunnittelija muuttaa keittiökaapin ulkomittoja, pitää tiedon siirtyä tehokkaasti tuotantoon, sekä kaikkien alikomponenttien, kuten ovien ja hyllyjen, on automaattisesti muututtava kaappiin sopiviksi. Hinnoittelun on oltava joustavaa ja älykästä.

Joustavat ja integroidut ohjelmistoratkaisumme luovat arvoa ja parantavat kannattavuutta. Tutustu ratkaisujemme avulla menestyviin asiakkaisiimme täältä.

 

Haluatko oppia lisää älykkäistä ERP-integraatioista? Ossi Harmaala todistaa integraation edut käytännön esimerkeillä 30 minuutin etäpalaverissa. Varaa aika etäpalaveriin täältä.

Pinterest
DB-Manager Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili DB-Manager kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Teknologia

CAD

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

liikevoitto
ERP
integraatioiden hyödyt
ERP integraatio
ERP-integraatiot
integraatioalusta
IT-integraatio
järjestelmäintegraatio
ohjelmistointegraatiot
ketterä it-integraatio
järjestelmäintegraatiot
integraatiopalvelut
3D-sisustussuunnitteluohjelma
3D suunnittelu
Tuotannonohjausjärjestelmä
tuotannonohjaus
FuturaPlan ERP
WinPlan ERP
SuperOffice
eMarketeer
Fusion
Asiakasohjautuva tuotanto

Siirry yrityksen profiiliin DB-Manager kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DB-Manager - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

DB-Manager - Muita referenssejä

DB-Manager - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia