Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuinka helpottaa asiakaspalvelun työtä Freshdeskin monikanavaisen asiakaspalvelutyökalun avulla?

BloggausAsiakaspalvelun työ on hektistä ja haastavaa - yhteydenottoja tulee monesta eri kanavasta. Samaan aikaan asiakkaat odottavat erinomaista ja tasalaatuista asiakaspalvelua sekä toivovat nopeaa ratkaisua mielen päällä olevaan ongelmaan tai kysymykseen. Asiakkaan kokonaisvaltaista tilannetta voi olla vaikeaa hahmottaa, kun ei tiedetä mitä keskusteluja asiakkaan kanssa on viimeksi käyty missäkin kanavassa, ja tiedot ovat hajaantuneet useisiin eri järjestelmiin, jotka eivät keskustele keskenään. Mikäli asiakaspalvelu koetaan heikkona tai huonosti toimivana, voi se pahimmassa tapauksessa vahingoittaa yrityksen mainetta.

Freshdesk on monikanavainen (tai paremminkin “omnikanavainen”) asiakaspalvelun työkalu, joka helpottaa asiakaspalvelun työtä ja parantaa asiakkaiden palvelukokemusta tuomalla yhteydenotot sähköpostista, lomakkeista, puhelimesta ja chatista yhteen paikkaan. Helposti toimiva tiketöintijärjestelmä takaa, että asiakaspalvelijan on helppo nähdä asiakkaan palveluhistoria sekä auttaa asiakasta tehokkaammin ja vaivattomammin. Työkalu sopii lähestulkoon kaikille yrityksille verkkokaupasta suureen teollisuusyritykseen.

Mitä hyötyjä Freshdesk-työkalu tarjoaa?

Asiakaskokemus ja sen kehittäminen luovat kestävää kilpailuetua yritykselle. Asiakaskokemus kattaa kaikki asiakkaan ja yrityksen väliset kohtaamiset ja näistä syntyvät tunteet ja reaktiot. Asiakaspalvelu on merkittävä osa asiakkaan saamaa kokemusta yrityksestä. Jotta asiakaspalvelijan työ mahdollistaisi erinomaisen asiakaspalvelun tuottamisen, tulee myös työkalujen olla kunnossa. Miten Freshdeskin monikanavainen asikaspalvelutyökalu voi olla tässä avuksi:

Kaikki viestit kerättynä yhteen paikkaan

  • Viestejä asiakaspalveluun voi tulla monia kanavia pitkin - chatistä, puhelimella, sosiaalisen median kanavista, sähköpostista tai verkkosivulla olevien lomakkeiden kautta. Freshdesk kokoaa palvelupyynnöt yhteen paikkaan, josta asiakaspalvelun on helppo lähteä auttamaan asiakasta ongelmassaan. Tämä myös varmistaa, että mikään kanava tai yhteydenotto ei jää erheellisesti huomioimatta.

Asiakasymmärrys paranee

  • Kun asiakkaan data löytyy yhdestä paikasta, auttaa se myös hahmottamaan asiakkaiden ongelmat ja tarpeet paremmin. Analytiikka, erilaisten tukipyyntöjen luokittelu sekä tägäykset ovat oleellinen osa kokonaisuuden hahmottamista. Myös asiakkaan aikaisemmat yhteydenotot eri kanavista kerättynä Freshdeskiin auttavat asiakaspalvelijaa nappaamaan heti kiinni asiakkaan ongelmasta. Tämä ehkäisee myös samojen asioiden uudelleen kysymistä asiakkaalta.

Automaatiot ja proaktiivinen tuki säästävät aikaa

  • Automaatioiden avulla yhteydenotot saadaan helposti välitettyä oikealle henkilölle esimerkiksi yhteydenottokanavasta tai aiheesta riippuen. Yhteydenottopyyntö saadaan nopeasti välitettyä oikealle henkilölle ja vastausaika asiakkaan kysymykseen lyhenee. Mikäli sama kysymys nousee esille toistuvasti, auttaa proaktiivinen tuki asiakasta löytämään vastaukset kysymyksiin tietopankin artikkelin tai chatbotin kautta itsenäisesti. Automaatioiden sekä proaktiivisen tuen ansiosta asiakaspalvelulla säästyy aikaa myös muihin tehtäviin.

Analytiikka ja raportointi tavoitteiden seurannan tueksi

  • Freshdeskin analytiikka auttaa hahmottamaan asetettujen tavoitteiden täyttymistä, seuraamaan haluttuja mittareita ja ohjaamaan asiakaspalvelun toimintaa. Omatt raportit helpottavat asetettujen mittareiden seurantaa ja tarjoavat kaikille käyttäjille arvokasta tietoa tavoitteiden saavuttamisesta.

Freshdesk on monikanavainen asiakaspalvelutyökalu asiakaspalvelun työn sujuvoittamiseen että asiakaskokemuksen parantamiseen. Työkalu on helppo integroida muihin järjestelmiin, mikä takaa sen ettei asiakaspalvelijan enää tarvitse etsiä tietoa eri paikoista, vaan kaikki tarvittava tieto on käden ulottuvilla, kun asiakasta palvellaan.

Psst. Tutustu myös muihin blogeihimme!

Pinterest
Exove logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Exove kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Freshdesk
Freshworks

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Exove - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Exove - Muita referenssejä

Exove - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia