Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KTK ry ulkoisti it-ylläpidon CloudNowlle

ReferenssiHyvin toimivat työvälineet auttavat keskittymään olennaiseen

KTK Tekniikan Asiantuntijat ry on valtakunnallinen tekniikan asiantuntijoiden ja esimiesten ammatti- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistyksen toimistolla käsitellään jäsen- ja edunvalvonta-asioita, jotka koskettavat tuhansia ammattilaisia ympäri Suomen. Tehtäviä hoidetaan tiiviillä tiimillä, joten hyvin toimivat työvälineet ovat toiminnan edellytys. KTK haki oikeaa it-ulkoistuskumppania ja valitsi CloudNown vastaamaan it-laitteiden ja ohjelmistojen ylläpidosta.

KTK luopui omasta sisäisestä it-ylläpidon resurssista ja päätti tarkastella mahdollisuutta ostaa it-ylläpito palveluna. Aluksi mietitytti, että löydettäisiinkö oikeasti toimiva ja kustannustehokas kumppani. Valintaprosessin aikana ja valinnan jälkeen käytännön yhteistyössä CloudNow on kuitenkin onnistunut vakuuttamaan KTK:n ulkoistuspäätöksen oikeellisuudesta.

"Olemme oman alamme asiantuntijoita, mutta esimerkiksi pysytteleminen kärryillä tietotekniikan ja ohjelmistojen kehityksestä ei ole meidän ydinosaamistamme. CloudNow on kumppani, jolta löytyy ajanmukainen tietotaito, eikä meidän itse tarvitse seurata alaa saadaksemme toimivimmat ratkaisut käyttöömme arkipäivän työvälineiksi", kertoo KTK:n Jari Järvi.

Kustannukset alas, laatu ylös

Arkipäivän toimistotyön perusedellytys ovat toimivat laitteet ja ohjelmistot. Pienetkin viat tai katkokset voivat aiheuttaa merkittävää haittaa arkipäivän työssä. Siksi hinnan lisäksi it-palvelun laatu, erityisesti vasteaika tukipyyntöihin, oli tärkeä kriteeri KTK:lle.

"Paitsi edullisempi kuin oma sisäinen henkilöresurssi, ovat CloudNown asiantuntijat asiakaspalvelun ammattilaisia. He osaavat vastata selkokielellä kysymyksiimme - ja vastaus tulee muuten aina nopeasti - ja myös aktiivisesti kertoa, mitä voisimme parantaa ja tehostaa it-ympäristössämme. On mukava työskennellä heidän kanssaan, kun vastaus tulee aina ajallaan ja asiantuntijat ovat mukavia ihmisiä, jotka oma-aloitteisesti kysyvät, onko ongelmia, joita pitää ratkoa.", Järvi sanoo.

Luottamus kumppaniin onkin syntynyt käytännön tekojen kautta.

Ei vain tekniikkaa, vaan myös ihmisiä ja asiakaspalvelua

"Tuntuu, että meistä välitetään oikeasti ja että olemme tärkeä asiakas. CloudNow on myös esimerkiksi oma-aloitteisesti tuonut esiin ohjelmistolisenssiemme järkevöittämistä ja parhaillaan teemme töitä tietoturvan tason nostamiseksi.", Järvi kertoo.

Voisiko CloudNowta suositella eteenpäin?

"Näin olemme jo tehneetkin, eli mielellämme suosittelemme heitä myös muille", Järvi sanoo.

Tutustu CloudNown muihin referensseihin.

Lue lisää palveluista.

Suosittelija:

Paitsi edullisempi kuin oma sisäinen henkilöresurssi, ovat CloudNown asiantuntijat asiakaspalvelun ammattilaisia. He osaavat vastata selkokielellä kysymyksiimme - ja vastaus tulee muuten aina nopeasti - ja myös aktiivisesti kertoa, mitä voisimme parantaa ja tehostaa it-ympäristössämme. On mukava työskennellä heidän kanssaan, kun vastaus tulee aina ajallaan ja asiantuntijat ovat mukavia ihmisiä, jotka oma-aloitteisesti kysyvät, onko ongelmia, joita pitää ratkoa. Tuntuu, että meistä välitetään oikeasti ja että olemme tärkeä asiakas. CloudNow on myös esimerkiksi oma-aloitteisesti tuonut esiin ohjelmistolisenssiemme järkevöittämistä ja parhaillaan teemme töitä tietoturvan tason nostamiseksi. Suosittelemme heitä mielellämme myös muille.

Jari Järvi

Pinterest
Referenssin infoboxi
CloudNow IT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: KTK Tekniikan Asiantuntijat ry
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili CloudNow IT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

it-tukipalvelut
IT-tuki
proaktiivinen IT-tuki
IT-ulkoistuprojekti
IT-ulkoistus
IT-ulkoistuspalvelut
puhelintuki
Etätuki

Siirry yrityksen profiiliin CloudNow IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CloudNow IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

CloudNow IT - Muita referenssejä

CloudNow IT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia