Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KT: Brändiuudistus kirvoitti verkkosivun visuaalisen ilmeen uudistukseen ja kävijäkokemuksen parantamiseen

ReferenssiKunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT uudisti brändi-ilmeensä vuoden 2021 loppupuolella ja luonnollisesti tämä uusi ilme haluttiin näkyvän myös heidän kt.fi -verkkosivuilla, sekä KT-lehden verkkosivuilla. Exove toteutti verkkosivuston ja verkkolehden uuden ilmeen Roban Konnan suunnitelmien pohjalta. Visuaalisen ilmeen lisäksi verkkosivuston toiminnallisuuksia parannettiin, kiinnitettiin entistä enemmän huomiota saavutettavuuteen, sekä monipuolistettiin sivuston käyttömahdollisuuksia.

Uudistuksen myötä verkkosivustosta ja verkkolehdestä saatiin dynaamisempi ja paremmin kävijää palveleva kokonaisuus. Yhden palstan sijaan verkkosivun sisällönsyöttäjän on mahdollista rakentaa täysin uudenlainen kokonaisuus, joka herättää lukijan kiinnostuksen ja ohjaa kävijän sisältöjen pariin entistäkin helpommin.

"Uudistuksen myötä sivusto hyppäsi 2010-luvulta 2020-luvulle." Noora Haavisto, Exoven Projektipäällikkö

Sivustouudistuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota myös sen saavutettavuuteen. Projektin alusta alkaen testiympäristöön asennettiin Siteimprove, jonka avulla pystyttiin listaamaan muutosta vaatineet asiat ja reagoimaan näihin jo ennen sivuston varsinaista julkaisua. Parantamalla verkkopalvelun saavutettavuutta parannettiin samalla myös sen näkyvyyttä hakutuloksissa ja saatiin myös sivuston kävijämäärät nousuun. ”Uuden sivuston kävijämäärä on noussut 13 % neljän kuukauden tarkastelujaksolla verrattuna samaan aikajaksoon ennen sivustouudistusta”, Marjaana Mattila, Viestinnän asiantuntija, KT.

Yhteistyö

KT on ollut Exoven asiakkaan jo vuodesta 2016 lähtien, joten emme olleet toisillemme täysin tuntemattomia. Täten ei myöskään ollut mikään ihme, että yhteistyö oli kaikin puolin hyvin vaivatonta ja kommunikaatio avointa. Projekti toteutettiin aikataulussa, budjetin raameissa ja tietenkin hyvällä tiimillä maustettuna.

"Exoven tekninen, design ja saavutettavuus osaaminen sekä projektinhallinta oli erinomaisella tasolla. On hyvä, että meille on löytynyt kumppani, johon voi tukeutua kun kyseessä on näinkin iso uudistus." Marjaana Mattila, Viestinnän asiantuntija, KT

Mikäli sivustouudistus on ajankohtainen, niin tutustu tarjoomaamme lisää palveluistamme.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Exove logo

Tiedot

Tilaaja: Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Lisätietoja

Yritysprofiili Exove kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Drupal

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

saavutettavuus
verkkosivustouudistus

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Exove - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Exove - Muita referenssejä

Exove - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia