Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kristo Enqvististä rekrytointikomentaja

BloggausRakettitieteen ensimmäinen rekrytointikomentaja Kristo Enqvist astui Rakettiin! Kriston päärooli on kasvattaa Resurssikaupan tarjoomaa eli löytää lisää kokeneita kehittäjiä ja arkkareita asiakkaidemme projekteihin.

Tukitoimintotiimimme, jota joku saattaa toimistorekvisiitaksikin kutsua, sai hiljattain vahvistusta, kun Rakettitieteen historian ensimmäinen rekrytointikomentaja Kristo Enqvist asteli komentosillallemme. 

Kristo vastasi epäröimättä Raketin kutsuhuutoon, vaikka katseli uusia uria lähinnä puolivaloilla. “Rakettitieteen työpaikkailmoitus kiinnitti huomioni, jonka jälkeen Resurssikauppa ja lukemani blogit vakuuttivat, että kaikki tekeminen ja aikuisten yrityskulttuuri vastasivat arvojani. En vain voinut jättää hakematta”, Kristo kuvaa rekrytointiprosessiaan.

Lisää tieteilijöitä Rakettiin

Kriston tärkein duuni on saada Raketin liitokset natisemaan eli rekrytä alukseemme uusia rakettitieteilijöitä, eturivin full stack-, mobiili- ja embedded-kehittäjiä.

“Haastavaa mutta samalla mielenkiintoista työstä tekee se, että palkkaamme vain kehittäjien ja arkkitehtien kermaa. Ensinnäkin kohderyhmä on rajattu ja toisekseen devaajilla voi olla useampi tarjous päällekkäin. Hakija pitää vakuuttaa siitä, että meillä on hyvä olla töissä.”

Toinen olennainen tehtävä on kehittää rekrytointia esimerkiksi tulevaisuuden toivojen parissa: “Vaikka tällä hetkellä rekrytoimme asiakasprojekteihin vain senioritason osaajia, meihin voi ottaa yhteyttä myös kehittäjät, joilla on vähemmän kokemusta. Kuulemme mielellämme junnuista jo varhaisessa vaiheessa, jotta voimme jakaa heille hyödyllistä tietoa muun muassa alan kehityksestä ja osaamistarpeista. Jonakin päivänä juniorista kasvaa seniori ja hän on valmis astumaan Rakettiin.” (Päivän tipsi: Raketin rekrysivuilla on verkostoidu-nappula, jonka avulla kuulet tärkeistä jutuista ensimmäisten joukossa.)

Pitkä historia tekniikan alalta

Kristolla on kattava CV myynnin ja rekrytoinnin tehtävistä tekniikan alalla, ja hän on ehtinyt kokeilla kannuksiaan myös kilpaurheilijana.

“Nuorena kilpailin 800 ja 1 500 metrin juoksussa, mutta kilpajuoksijana ei oikein itseään pystynyt Suomessa elättämään. Kisat jäivät mutta kilpailuhenkisyys pysyi”, Kristo kertoo. 

Kristo on hankkinut leipänsä pöytään ICT-alan hommista 22 vuotta, joista viimeiset viitisen vuotta rekrytoinnin ja headhunttauksen parista. 

“En tosin ole koskaan yrittänyt headhuntata ketään Rakettitieteeltä”, Kristo tarkentaa. Ja sehän on vain hyvä uutinen, ei meiltä noin vain lähdetäkään! 

Rekrytointikomentajamme on solahtanut rakettiporukkaan hyvin eivätkä etätyöt ole haitanneet integroitumista lainkaan – onhan hän ottanut hieman etumatkaa etätyömoodiin: “Etätöitä olen tehnyt vuodesta 2012.” 

Tervetuloa siis Raketti-remmiin, Kristo! 

Sujuuko ATK ja Internet? Hae meille hommiin: kilauta Kristolle 050 551 3552 tai lähetä hakemus täältä!

Lue myös wanhat nimittelyuutiset: 

Marietta Johannsonista rakettikauppias

Elina Turusesta tuore markkinointikomentaja

Iida Mustosesta uusi rakettikauppias

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

rekry
kristoenqvist
rekrytointikomentaja

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia