logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

KPMG siirtyi käyttämään sähköistä allekirjoitusta

ReferenssiKPMG on Suomen johtavia asiantuntijaorganisaatioita, jonka palveluihin kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut. Sähköisen allekirjoituksen käyttöönottaminen helmikuussa 2019 on tuonut yrityksen toimintaan lisää joustavuutta ja kustannustehokkuutta.

KPMG hyödyntää nyt sähköistä allekirjoitusta läpi organisaation muun muassa toimeksianto-, ja työsopimusten allekirjoittamisessa, kertoo yrityksen Advisory Partner Antti Lojamo.

”Olemme yhdistäneet oman KPMG eSign -sovelluksemme Telia Sign API -ratkaisuun ja tämä yhteistyö mahdollistaa meille uusia tapoja toimittaa sekä perinteisiä että uusia palveluita sähköisen allekirjoituksen ja vahvan tunnistautumisen avulla”, Lojamo sanoo.

”Käyttäjämme pystyvät hallinnoimaan näppärästi omia allekirjoituspyyntöjänsä tutussa KPMG eSign -ympäristössä”, Lojamo jatkaa.

Telia Sign API:n etuna onkin sen helppo liitettävyys yrityksen omiin järjestelmiin ja sovelluksiin, mikä tarjoaa käyttäjille saman tutun ympäristön kuin aikaisemminkin. Palveluportaali on myös mahdollista brändätä yrityksen ilmeen mukaiseksi, opastaa Telian Business Manager Pekka Turpeinen.

Sähköisellä allekirjoituksella säästetään satoja työtunteja kuukausittain


Turpeinen toteaa, että sähköinen allekirjoitus on aina kiistämätön, laillisesti sitova ja turvallinen tapa tehdä sopimus. Mikäli sopimusta muokataan allekirjoittamisen jälkeen, se näkyy kaikille asianosaisille.

”Sähköinen allekirjoitus säästää kaikilta osapuolilta resursseja, kun sopimuspapereita ei tarvitse tulostaa, allekirjoittaa, skannata ja lähetellä edestakaisin. Digitalisoitu palvelu mahdollistaa allekirjoitukset ajasta ja paikasta riippumatta, joten ne saadaan nyt hyvinkin nopeasti. Allekirjoitetut dokumentit on myös helppo arkistoida ja tarvittaessa tulostaa palvelusta”, Lojamo luettelee hyötyjä.

”Uuden palvelun käyttöönotolla halusimme nopeuttaa ja nykyaikaistaa allekirjoitusprosessia sekä saada säästöjä työaikakustannuksiin. Nämä tavoitteet olemme saavuttaneet jo nyt. Kun palvelu vielä tästä laajenee, odotamme sen säästävän meiltä satoja työtunteja kuukaudessa”, Lojamo ennustaa tyytyväisenä.

”Palvelun kehittäminen jatkuu ja tavoitteenamme onkin hyödyntää vahvaa tunnistautumista ja sähköistä allekirjoitusta mahdollisimman laajasti jatkossa erilaisissa käyttötapauksissa niin sisäisesti kuin asiakastoimituksissakin,” Lojamo päättää.

Haaste: KPMG etsi kustannustehokasta ja helppokäyttöistä ratkaisua sopimusten sähköiseen allekirjoittamiseen ja vahvaan tunnistautumiseen, joka voitaisiin integroida suoraan heidän omaan järjestelmäänsä.

Ratkaisu: Telia Sign API -ratkaisu ja KMPG eSign -sovellus yhdistettiin toimivaksi sähköisen allekirjoituksen ja vahvan tunnistautumisen palveluksi.

Hyödyt: Uuden palvelun avulla sopimuspapereita ei tarvitse tulostaa, allekirjoittaa, skannata ja lähetellä edestakaisin, mikä säästää aikaa ja kustannuksia. Allekirjoitetut dokumentit on myös helppo arkistoida ja tarvittaessa tulostaa palvelusta.

Suosittelija:

”Uuden palvelun käyttöönotolla halusimme nopeuttaa ja nykyaikaistaa allekirjoitusprosessia sekä saada säästöjä työaikakustannuksiin. Nämä tavoitteet olemme saavuttaneet jo nyt. Kun palvelu vielä tästä laajenee, odotamme sen säästävän meiltä satoja työtunteja kuukaudessa.”

Antti Lojamo, Advisory Partner, KPMG

Pinterest
Referenssin infoboxi
Telia

Tiedot

Tilaaja: KPMG

Lisätietoja

Yritysprofiili Telia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
HR

Omat tagit

Telia
Sähköinen allekirjoitus
tunnistautuminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia