logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Koulutusvientiä Kiinaan Telian palvelun avulla

ReferenssiYli 8000 opiskelijan Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Osana koulutusvientityötään JAMK tekee yhteistyötä Kiinalaisen Beihuan yliopiston kanssa kouluttaen sairaanhoitajia niin lähiopintojaksoilla kuin verkossakin. Hyvien käyttökokemusten siivittämänä Telia Tilan käyttöä ollaan laajentamassa eri oppimisen alueille sekä mantereille.

”Suomalaista opetusta ja pedagogiikkaa arvostetaan maailmalla, joten koulutusviennistä ja parhaiden käytäntöjen jakamisesta hyötyvät kaikki. JAMKin suomalaisen sairaanhoitajakoulutuksen tekee mielenkiintoiseksi muun muassa sijaintimme Euroopassa, hyvä maine, kokemus englanninkielisestä opetuksesta, osaamisperusteinen koulutusmalli ja modernit opetusmenetelmät. Yhteistyö mahdollistaa kiinalaisille sairaanhoitajaopiskelijoille mahdollisuuden kotikansainvälistymiseen ja myös opintoihin Suomessa”, JAMKin hyvinvointiyksikön lehtori Marjo Palovaara kertoo.

”Tähän mennessä yhteiseen koulutukseen on osallistunut 520 opiskelijaa, joista ensimmäiset valmistuvat tulevana kesänä. Koulutusta on toteutettu intensiivijaksoilla Kiinassa ja etäopetuksella molemmista maista käsin. Tulevaisuuden tavoitteena on kasvattaa verkossa tehtävien opintojaksojen määrää, koska uusi Telia Tila -palvelu mahdollistaa sujuvan verkko-opetuksen ja oppimisen. Verkkoon siirretyllä opetuksella saamme edelleen monipuolistettua opetusta sekä pidennettyä opintojaksojen aikajanaa, jolloin voimme varmistua yksittäisten opiskelijoiden osallistumisesta ja osaamisesta”, Palovaara pohtii.

E-oppiminen ei tunne rajoja

”Täytyy muistaa, että verkossa oppimiskokemus on silti lähiopetuksen kaltainen ja teknologiaa käytetään opetuksen ehdoilla. Digitaalinen oppiminen on parhaimmillaan vuorovaikutteista, kansainvälistä, ekologista ja vaivatonta. Oppiminen ei ole aikaan tai paikkaan sidottua”, Palovaara sanoo innostuneesti.

”Cisco Spark -teknologiaa hyödyntävä Telia Tila on tehokas ryhmätyötä tukeva pilvipohjainen palvelu, joka toimii kaikilla laitteilla ja kaikissa verkoissa. Palvelun virtuaalitilassa opettaja ja opiskelijat voivat keskustella, jakaa materiaaleja ja osallistua opetukseen videokuvan ja työpöydänjaon kera tietoturvallisesti”, opastaa Teamwork Specialist Heikki Hautala Telialta.

”Me JAMKilla olemme hyödyntäneet palvelua muun muassa luentojen pitämisessä Kiinaan, jolloin näkymä on heijastettu opiskelijoille dataprojektorilla. Lisäksi olemme luennoineet niin, että opiskelijat ovat seuranneet sitä omilla laitteillaan kuten älypuhelimilla, tableteilla tai tietokoneilla. Kaikki ryhmätyön elementit löytyvät sujuvasti samasta sovelluksesta, mikä on iso etu. Telia Tilan teknologia on mahdollistanut osaltaan JAMKin koulutusviennin laajentamisen, mikä tarjoaa meille hienoja tulevaisuudennäkymiä”, Palovaara päättää.

Haaste:
JAMK tarvitsi toimivan palvelun toteuttamaan sujuvaa verkko-opetusta kiinalaisille sairaanhoitajaopiskelijoille.

Ratkaisu: JAMK valitsi kumppaniksi Telian, jonka Telia Tila -palvelu on vastannut erinomaisesti monipuolisen digitaalisen etäopetuksen tarpeisiin.

Hyödyt: Digitaalinen oppiminen ja verkko-opetus on parhaimmillaan vuorovaikutteista, kansainvälistä, ekologista ja vaivatonta. Oppiminen ei ole aikaan tai paikkaan sidottua. Tietoturvallisella Telia Tila -palvelulla JAMK pystyy monipuolistamaan opetusta sekä pidentämään opintojaksojen aikajanaa, mikä auttaa opiskelijoita oppimaan paremmin. Telia Tila mahdollistaa myös JAMKin koulutusviennin laajentamisen uusille aloille ja uusiin maihin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Telia

Tiedot

Tilaaja: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Lisätietoja

Telia:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Omat tagit

digitaalinen koulutus
digitaalinen oppiminen
Telia
verkko
e-Oppimisympäristöt
oppimisympäristö
verkko-oppimisympäristö
koulutusvienti
verkko-opetus

Toimialakokemus

Koulutusala

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Telia kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Siirry Telia kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia