Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kotkamills - Uusi intranet tukemaan työyhteisön sisäisen viestinnän kehittämistä

ReferenssiKotkamills on suomalainen metsäteollisuusyritys, joka on erikoistunut kuluttajapakkauskartonkien, laminaattipapereiden ja sahatavaran tuotantoon.

Uusi visuaalinen yritysilme näkyväksi myös verkkopalveluun

Mediasignal toteutti Kotkamillsin uuden verkkopalvelun WordPress-alustalle. Kotkamillsin yritysilmeen muutostyössä syntynyt visuaalinen ilme tuotiin verkkopalveluun, jonka kohderyhmänä ovat globaalit muovia korvaavista materiaaleista kiinnostuneet yritykset. Sivuston teknisessä toteutuksessa kiinnitettiin huomiota Kotkamillsin vision esittämiseen, tuotetiedon helppoon löytämiseen ja tavoitettavuuden varmistamiseen. Sivusto kertoo Kotkamillsin ainutlaatuisen tarinan.

Kotkamills kehittää sisäistä tiedonkulkua Mediasignal Signean avulla

Muovia korvaavia puupohjaisia materiaaleja valmistava Kotkamills päätti uudistaa vanhentuneen SharePoint-pohjaisen intranet-ratkaisunsa. Vanhan intranetin ongelmina olivat muun muassa vaikea päivitettävyys, tiedon löydettävyys ja sekava rakenne. Kotkamills tutki erilaisia vaihtoehtoja uuden intranetin toteuttamiseksi ja päätyi paketoituun Signea Intranet+ -ratkaisuun.

Signea Intranet vastasi teknisen alustansa, valmiiden toiminnallisuuksiensa ja toteutusprojektinsa puolesta Kotkamillsin vaatimuksiin. Toteutusprojektissa otettiin huomioon eri yksiköiden tarpeet ja varmistettiin, että myös tuotannon työntekijät pääsevät käsiksi intranetissa olevaan tietoon. Enää ei tarvita henkilökohtaisia käyttäjälisenssejä, kuten SharePointin aikana.

Projekti aloitettiin vuoden 2019 alkukesällä ja päätettiin kesälomien jälkeen, jolloin sisällönsyöttö voitiin aloittaa. Projektiviestinnässä ja sisällön suunnittelussa käytettiin Basecampia. Signean parhaiden käytäntöjen mukaan suunnitellut toiminnallisuudet, rakenne ja toimistusmalli varmistivat projektin sujuvan läpiviennin. Toimiva tekninen alusta mahdollisti kotkamillsiläisten keskittymisen sisällöntuotantoon ja työtapojen kehittämiseen teknisten yksityiskohtien viilaamisen sijaan. Keskeistä sisältöä uutisten ja tiedotteiden lisäksi ovat erilaiset turvallisuuteen ja osaamisen kehittämiseen liittyvät materiaalit.

Kotkamillsin intranet yhdistää tuotantoympäristössä työskenteleviä kotkamillsiläisiä. Työssäviihtyvyyden uskotaan parantuvan, kun kaikki työntekijät saavat tietoa yrityksen toiminnasta. Tuottavuus kohentuu entisestään kaikkien työntekijöiden päästessä mukaan sisäiseen digitaaliseen viestintään ja jakamaan osaamistaan koko organisaatiolle.

Uusi intranet muodostaa hyvän lähtökohdan sisäisen viestinnän kehittämiselle myös Kotkamillsin laajentaessaan toimintaansa ulkomaille. Intranetin kielinä ovat suomi ja englanti.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mediasignal Group logo

Tiedot

Tilaaja: Kotkamills
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
marko.kujala@mediasignal.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Mediasignal Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

custom intranet
Intranet
social intranet
Sosiaalinen intranet
Signea Intranet

Siirry yrityksen profiiliin Mediasignal Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mediasignal Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mediasignal Group - Muita referenssejä

Mediasignal Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia