Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kotisivujen siirto WordPressiin - NordCase

ReferenssiSiirsimme vanhan asiakkaamme Nordic Casemix Centerin (NordCase) verkkosivut poistuvalta alustalta WordPressiin. Projektissa sivuston ulkoasu säilytettiin asiakkaan toiveesta ennallaan, mutta sivujen hallinta siirrettiin helppokäyttöiseen WordPressiin.

Nordic Casemix Centre on 2008 asetettu yhteispohjoismainen yhtiö. Sen tehtävänä on huoltaa, päivittää ja edistää terveydenhuollon NordDRG-järjestelmää. Tähän kuuluu muun muassa diagnoosien luokitusjärjestelmän ylläpito. Yhteistyöhön osallistuu edustajia Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Islannista, Virosta ja Latviasta.

NordCase on vanha asiakkaamme, jolle olemme tätä ennen luoneet organisaatioilmeen, verkkosivut ja käyntikortti- sekä asiakirjapohjat vuonna 2015.

NordCasen sivuilla on huolella suunniteltu graafinen ilme, jonka asiakas halusi säilyttää. Ilmeeseen kuuluu muun muassa vaihtelevia muotoja, taustakuvioita, liukuväripeitteitä ja animaatioita. Kaikki ulkoasuelementit saatiin toistettua uudella sivustolla vanhan ulkoasun mukaisiksi, eikä kävijä huomaa, että kyseessä on uusi sivusto. Vain muutama pieni ulkoasun yksityiskohta muuttui siten, että se oli uudella alustalla järkevämpi toteuttaa.

Sivuston hallinnointi helpottuu kuitenkin WordPressiin siirron myötä. Jatkokehitys on myös helppoa, mikäli asiakas haluaa esimerkiksi uudistaa ilmettä tai rakennetta myöhemmin.

Tutustu NordCasen sivustoon

Tutustu tarkemmin referenssiin

Pinterest
Referenssin infoboxi
Verkkovaraani Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nordic Casemix Center
Ajankohta: 2023 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Verkkovaraani kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Verkkovaraani kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verkkovaraani - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Verkkovaraani - Muita referenssejä

Verkkovaraani - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia