Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kotihoito Mukana vapauttaa kotihoitajien aikaa asiakastyöhön Loviisassa ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirissä

ReferenssiLänsi-Pohjan sairaanhoitopiiri ja Loviisan sosiaali- ja terveyspalvelut hankkivat kotihoidon toiminnan tarpeisiin Kotihoito Mukana -mobiililaajennuksen. Se on helpottanut kotihoidon ammattilaisten työtä ja vapauttanut hoitajien aikaa asiakastyöhön.

Asiakkaamme haaste

Sekä Länsi-Pohjassa että Loviisassa haluttiin kehittää kotihoidon toimintaa kohti reaaliaikaista raportointia, jolla aikaa säästyisi enemmän asiakastyöhön. Parempi kuva tilanteesta ja toiminnasta auttaisi myös johtamista, kun työt voitaisiin resursoida paremmin. Pohjoisessa mobiilityökalun nähtiin lisäksi helpottavan pitkien välimatkojen taittamisessa. Omat erityisvaatimuksensa käyttöönotolle asetti vielä se, että Länsi-Pohjassa toimitus tehtiin poikkeuksellisesti sairaanhoitopiirin jokaiselle kuudelle eri kunnalle yhtä aikaa.

Ratkaisumme

Kotihoito Mukana on kotihoidon ammattilaisille kehitetty työkalu, jolla hoitajat voivat kirjata käyntinsä, huomionsa ja toimenpiteensä Pegasos-potilastietojärjestelmään myös toimiston ulkopuolella. Tiedot kulkevat kotikäyntejä tekevien hoitajien mukana älypuhelimessa kohteesta toiseen, joten hoitosuunnitelman toteutumista voidaan seurata ja kaikki tiedot päivittää Pegasos-järjestelmään jo asiakkaan kotona.

Raportoinnin helpottuessa ajankäyttökin tehostuu ja aikaa vapautuu enemmän asiakastyöhön. Asiakkaan kuuleminenkin parantuu, kun kirjaamiset voidaan tehdä yhdessä. Tämä parantaa sekä tietojen oikeellisuutta että potilaan ja hoitajan oikeusturvaa.

Mobiililaajennus sisältää monipuolisen työnohjaussovelluksen, jonka avulla toiminnanohjaajat voivat suunnitella kaikki työtehtävät ja resursoida toimintaa entistä paremmin reaaliajassa. Kotihoitajien kirjaamat tiedot näkyvät välittömästi tiimin esimiehille, jotka kykenevät ratkaisun ansiosta reagoimaan muutostarpeisiin nopeasti.

Menestystarina

Länsi-Pohjan haasteena oli saada kaikki kunnat etenemään aikataulussa, mutta toimitus saatiin kuitenkin tehtyä kaikille kuudelle kunnalle nopeasti ja kustannustehokkaasti neljässä kuukaudessa. Tässä auttoi CGI:n useissa aiemmissa toimituksissa koeteltu järjestelmällinen käyttöönottosuunnitelma. Loviisassa ratkaisu toimitettiin jopa kolme viikkoa etuajassa.

Kotihoito Mukana on ensimmäisten kuukausien aikana koettu helppokäyttöiseksi.

"Peruskäytön opettelu on sujunut nopeasti uusiltakin työntekijöiltä. Toiminnanohjauksessa ajan tasalla oleva tieto on tehostanut ajankäyttöä, helpottanut resursointia ja tuonut uudenlaista luotettavuutta toimintaan," kiteyttää Riitta Nahkiaisoja, Kemin kotihoidon palvelujohtaja. Samaa toteaa Loviisan kotihoidon ohjaaja Anu Plit, jonka mukaan ratkaisu on parantanut kommunikointia ja tasa-arvoistanut työtä.

"Tieto kulkee kotihoitajilla aina matkassa Mukana ja yhteyden saa helposti niin kollegoihin kuin toiminnanohjaajiin. Kotihoito Mukana on helppo ja kiva. Kaikki ovat sen oppineet," Plit lisää.

Lisätietoja

https://www.cgi.com/fi/fi/tuoteratkaisut/kotihoitomukana

sales.mobilog.fi@cgi.com

Pinterest
Referenssin infoboxi
CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri ja Loviisan sosiaal
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Samuli Nikkanen

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia