Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kotihoito Mukana vapauttaa kotihoitajien aikaa asiakastyöhön 28 kunnassa ja kaupungissa

ReferenssiKotihoito Mukana on kotihoidon ammattilaisia auttava mobiilityökalu, jonka avulla hoitajat voivat kirjata käyntinsä asiakkaan luona suoraan Pegasos-potilastietojärjestelmään. Sen avulla työnjohto voi optimoida kodinhoidon ammattilaisten työpäivät niin, että aikaa jää enemmän potilastyöhön ja omahoitajuus toteutuu paremmin. Ratkaisu helpottaa kotihoidon työkuormaa 28 kaupungissa ja kunnassa.

Työvuoro voi alkaa suoraan asiakaskäynnillä

Kun aiemmin kotihoitajan työpäivä on alkanut toimistolta avainten haulla ja päivän työtehtävien tulostamisella, tuo Kotihoito Mukana työtehtävät suoraan matkapuhelimeen. Kotihoito Mukana -ratkaisuun on yhdistetty myös langaton ovenavaus, jolloin työntekijä voi aamulla lähteä kotoa suoraan käynnille ja iltapäivällä suoraan käynneiltä kotiin. Näin toimistoaika vähentyy huomattavasti, samoin kuin ajoaika ja -kilometrit.

Optimointi helpottaa työnjohtoa ja parantaa palvelun tasoa

Kotihoito Mukana helpottaa myös työnjohtoa kuormittavaa työpäivien suunnittelua: Järvenpään kaupunki käyttää kotihoidossa Kotihoito Mukana -järjestelmän optimointiratkaisua, joka automatisoi mobiilityönohjauksen.

"Optimointi on vapauttanut työaikaa etenkin suunnittelusta ja siirtymisistä. Aikaa on saatu lisää tärkeimpään eli hoitotyöhön. Samalla asiakastyytyväisyys on kasvanut ja työssä viihdytään entistä paremmin. Kotihoito on kuin palapeli, joka rakentuu joka päivä uudelleen, kun tulee uusia asiakkaita tai nykyiset ovat kotilomilla tai sairaalassa. Henkilöstönkin pätevyydet ja poissaolot pitää huomioida. Meille on tärkeää, että asiakkaan luona käy mahdollisimman usein sama vastuuhoitaja. Kotihoito Mukana ottaa tämän ensin huomioon, sitten se katsoo missä asiakas asuu ja sitten järjestää vastuuhoitajien asiakkuudet."

– Johanna Sinkkonen, koti- ja erityisasumisen johtaja, Järvenpään kaupunki

Enemmän aikaa asiakkaalle

Kotihoito Mukana –ratkaisun käyttöönoton jälkeen on saatu kasvatettua välitöntä asiakastyöaikaa 40 prosentista jopa yli 60 prosenttiin.

Kotihoito Mukana helpottaa kotihoitoa ympäri Suomen

Kotihoidon ammattilaisten työntekoa helpottamaan kehitetty Kotihoito Mukana –mobiiliratkaisu on käytössä 28 eri kaupungissa ja kunnassa ympäri Suomen. Sitä käyttää päivittäin jo 5000 kotihoidon ammattilaista ja sen avulla helpotetaan lähes 14 000 kotihoidon asiakkaan arkea joka päivä.

Lisätiedot

https://www.cgi.com/fi/fi/tuoteratkaisut/kotihoitomukana

sales.mobilog.fi@cgi.com

Suosittelija:

"Suurin hyöty on ollut työn läpinäkyvyyden lisääntyminen, mikä heijastuu myös työn parempana suunnitelmallisuutena sekä asiakastyytyväisyytenä."

Anna-Liisa Lyytinen, pohjoisen palvelualueen johtaja, Helsingin kaupunki

Pinterest
Referenssin infoboxi
CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kunnat ja kaupungit

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Kotihoito Mukana

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia