Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Korkeatasoinen colocation-ratkaisu mittatilaustyönä

ReferenssiUnikie Oy etsi luotettavaa toimittajaa, joka kykenisi nopealla aikataululla toimittamaan heille korkeatasoisen colocation-konesaliratkaisun asiakkaalle tehtävän tutkimustyön toimintaympäristöksi. Verne valittiin toimittajaksi toisen asiakkaan suositusten perusteella.

He tarvitsivat korkealuokkaisen ja turvallisen ympäristön, jossa varmistettuun sähkönsyöttöön sekä jäähdytykseen oli kiinnitetty erityistä huomiota. Ratkaisun ympäristöystävällisyys oli myös tärkeä vaatimus. He tarvitsivat palveluntarjoajan, joka kykenisi räätälöimään palvelusopimuksensa heidän tarpeisiinsa.

Verne oli heille tuttu entuudestaan, mutta valintaa helpotti toiselta asiakkaalta saatu vahva suositus.

”Olimme ammattimaisia ostajia, oma tiimimme oli jo pitkälti määrittänyt vaatimukset raudan ja palvelusopimuksen suhteen. Etsimme toimittajaksi toista ammattilaista, joka ymmärtäisi välittömästi meidän tarpeemme ja pystyisi vastaamaan niihin joustavasti ja nopeasti. Asiakkaaltamme saama suositus oli niin vahva, ettemme edes harkinneet muita toimittajia”, Vänni sanoo.

Suosittelija:

”Toimituksen nopeus oli mahdollista siksi, että molemmat osapuolet olivat ammattilaisia. Kaupantekovaiheessa pääsimme hyvin nopeasti puhumaan itse asiasta. Yksityiskohdista ja palvelusopimuksista neuvotellessamme Verne osoitti ratkaisuhakuisuutta ja joustavuutta.”

Rauno Vänni

Pinterest
Referenssin infoboxi
Verne Finland logo

Tiedot

Tilaaja: Unikie

Lisätietoja

Yritysprofiili Verne Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

colocation

Siirry yrityksen profiiliin Verne Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verne Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Verne Finland - Muita referenssejä

Verne Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia