Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kopparbergin laatupoikkeamat vähenivät 68 % RS Productionin avulla

BloggausKopparberg kehitti tuotannon digitalisointia ja sai RS Production -ohjelmistosta ratkaisun laaduntarkkailuun ja tehokkuuden seurantaan. Tuotantohävikki pieneni laatupoikkeamien myötä, tuotannon kustannukset laskivat, ja asiakkaille voidaan toimittaa entistä parempia juomia.

Kopparberg on tunnettu siideripanimo 

”RS Production -yhteistyömme on yksi kannattavimmista investoinneistamme, joita olemme tuotannossamme tehneet. Poikkeamien minimoinnilla ja laadun maksimoinnilla voimme täyttää korkeat kansainväliset vaatimukset kansainvälisessä viennissä”, kertoo Fredrik Karlsson, Kopparbergs Bryggerin tuotantopäällikkö.

Kopparberg on siidereistään tunnettu ruotsalainen panimo. Panimo sijaitsee keskisessä Ruotsissa Kopparbergissä. Yhtiöllä on pitkät juuret pienessä, 4 000 asukkaan kaupungissa, jossa se on perustettu jo vuonna 1882. Kopparbergistä on kasvanut Ruotsin suurin siideripanimo, ja onhan yhtiö tunnistettu toimija myös Suomessa. 

Laatupoikkeamat ja kustannukset alas

Vain muutamassa kuukaudessa Kopparbergin laatupoikkeamista aiheutuneet kustannukset alenivat. Vaikka yhtiö ei aiemminkaan kärsinyt suurista poikkeamista laadussa, vähenivät ne edelleen peräti 68 prosenttia!

Helppokäyttöinen järjestelmä ja sulava pääsy oikeaan informaatioon mahdollistivat yhdessä näkymän jokaiseen prosessin vaiheeseen. Henkilöstö voi nyt turvallisesti päättää, onko tuote hyväksyttävä vai ei. 

Siirtyminen laajoihin, RS Productionin digitaalisesti kuitattuihin ja dokumentoituihin laaduntarkastuksiin on selvästi vähentänyt Kopparbergs Bryggerin riskiä tuottaa vaatimukset täyttämättömiä tuotteita.

Kun laatu on taattu kaikilla tasoilla, Kopparbergs Bryggeri voi jatkaa kansainvälistä kasvutarinaansa. RS Production mahdollistaa Kopperbergille täyden tuotannon hallinnan, entistä paremman tuottavuuden ja antaa oman panoksensa aitoihin Kopperbergin makuisiin siidereihin, oluisiin ja virvoitusjuomiin. Riippumatta siitä, missä päin maailmaa juomasi nautit.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Pinterest
Novotek Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Novotek kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Integraatiot
IoT

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft
Linux
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Tehokkuudenseuranta

Siirry yrityksen profiiliin Novotek kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Novotek - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Novotek - Muita referenssejä

Novotek - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia