Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kontram – verkkosivu-uudistus teollisuuden toimijoille

ReferenssiKontram Oy on yksi Suomen johtavia teollisuuden mittaustekniikan ja automaation tuote- ja ratkaisuntarjoajia. Kontram valitsi digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän kumppanikseen Liana Technologiesin.

Yrityksen uudet verkkosivut on rakennettu Liana®Cloud Website -verkkosivujen julkaisuratkaisun avulla. Lisäksi Kontram hyödyntää Liana®Cloud Email Marketing -uutiskirjetyökalua.

Lianan asiantuntijuus välittyi ensimmäisten tapaamisten sekä uutiskirjeiden ja kotisivujen julkaisutyökalujen helppokäyttöisyyden kautta. Myös hyvät analytiikkaominaisuudet sekä huomio GDPR-turvallisuuteen vaikuttivat Kontramin päätökseen positiivisesti. Lopulta hyvät referenssit sekä onnistunut esittelytilaisuus vahvistivat Kontramin päätöksen valita Liana Technologiesin kumppaniksi.

Kontram on ollut erittäin tyytyväinen Lianan tekniseen tukeen sekä Lianan yhteyshenkilöön, joka on aina ollut helposti tavoitettavissa. Lianan laadukkaat ja modernit järjestelmät ovat vaikuttaneet positiivisesti siihen, miten ja millaisena Kontram näyttäytyy asiakkailleen myös perinteisten myyntikanavien ulkopuolella. Tämä on näkynyt tasaisesti parantuneina konversioprosentteina.

“Lianan palveluiden helppokäyttöisyys on tehnyt uutiskirjeisiin ja kotisivuihimme liittyvästä työstämme sujuvampaa. Lisäksi ohjelmien hyvät analytiikkaominaisuudet ovat auttaneet meitä mittaamaan suoriutumistamme näissä kanavissa entistä paremmin.”

 

Juuso Laitala

Markkinointipäällikkö, Kontram

 

Tutustu Kontramin verkkosivuihin

 

Suosittelija:

Lianan palveluiden helppokäyttöisyys on tehnyt uutiskirjeisiin ja kotisivuihimme liittyvästä työstämme sujuvampaa. Lisäksi ohjelmien hyvät analytiikkaominaisuudet ovat auttaneet meitä mittaamaan suoriutumistamme näissä kanavissa entistä paremmin

Juuso Laitala

Pinterest
Referenssin infoboxi
Liana Technologies logo

Tiedot

Tilaaja: Kontram Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Liana Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Liana Technologies
digitaalinen markkinointi

Siirry yrityksen profiiliin Liana Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Liana Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Liana Technologies - Muita referenssejä

Liana Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia