Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kontillinen haastetta

ReferenssiAutoimme Walkia optimoimaan teollisuuskääreidensä toimituksen. 

Walki on kasvava kansainvälinen konserni, joka on erikoistunut kuluttaja- ja teollisuuspakkauksiin sekä teollisiin materiaaleihin. He toimivat kahdessatoista maassa ja palvelevat asiakkaita ympäri maailman. Konsernissa työskentelee kokonaisuudessaan noin 1000 henkilöä ja heidän liikevaihtonsa viime vuonna oli noin 400 miljoonaa euroa.  

Kontin suunnittelu

Heidän tehtaansa Valkeakoskella tuottaa ja toimittaa tonneittain kookkaita kääreitä teollisuuteen vuoden jokaisena päivänä. Osa tästä materiaalista matkaa maanosienkin halki, minkä vuoksi logistiikan suunnittelu muodostaa merkittävän osan heidän liiketoimintaansa. Kokenut logistiikan suunnittelija osaa täyttää kontin optimaalisesti, jotta siihen mahtuu maksimimäärä kääreitä, mutta tämä vie paljon niin Walkin kuin myös asiakkaan arvokasta aikaa. 

hdessä Walkin logistiikkatiimin kanssa ryhdyimme etsimään parempaa ratkaisua. Haaste oli kaksiosainen. Yksi: matemaattisesti lastin optimointi. Kaksi: lastin visualisointi niin, että se on helppoa kaikille.  

"Kestävyys on Walkilla kaiken keskiössä, ja tämän projektin positiivisena lopputuloksena olemme onnistuneet pienentämään hiilijalanjälkeämme sen lisäksi, että olemme samanaikaisesti alentaneet kuluja ja kasvattaneet asiakastyytyväisyyttä. Todellinen win-win tilanne; kaikki tämä toimittamalla vähemmän ilmaa ja enemmän materiaalia jokaisessa kontissa." Frank Dahlbacka, Group Supply Chain Director at Walki 

Rapid prototype ja suunnittelu

Aloitimme projektin tuttuun tapaan tekemällä sovelluksesta prototyypin, jossa esitettiin koko prosessi: tuotteen valinta, kääreen koko, konttityyppi, käyttäjätietojen lisääminen, lopullinen tarjous sekä lastin visualisointi. 

Kun olimme yhtä mieltä prototyypistä, teimme yksityiskohtaisen suunnitelman, jossa kävimme projektin jokaisen matemaattisen ja teknisen puolen läpi. Backendin rakentamiseen käytimme Java Play:tä ja lastin rakenteen visualisoimiseen hyödynsimme 3D osaamistamme Unity:llä. 

"Gambit oli oikea yhteistyökumppani tähän projektiin, koska he hallitsevat sekä matematiikan että designin – taidot, joita tähän projektiin haimme. Tiimi, joka työskenteli ratkaisun parissa, kuunteli ehdotuksiamme ja mielipiteitämme, mutta kykeni myös tuomaan esille omia ideoitaan." Frank Dahlbacka, Group Supply Chain Director at Walki

Käyttöönotto

Lopputuloksena syntyi visuaalisesti miellyttävä ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka auttaa Walkia suunnittelemaan toimituksia ja lähettämään tarjouksia asiakkailleen tuossa tuokiossa. Sovellus kulkee käsi kädessä Walkin pyrkimysten kanssa edistää energiatehokkuutta sekä pakkausten ”zero-waste” tulevaisuutta.    

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oy Gambit Labs Ab logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Oy Gambit Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Siirry yrityksen profiiliin Oy Gambit Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oy Gambit Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oy Gambit Labs - Muita referenssejä

Oy Gambit Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia