Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Konsulttiorganisaation esihenkilö: Teemu Kääntö

Bloggaus

Kertoisitko roolistasi Monitorilla?

Toimin Suomen Monitorilla konsulttien esihenkilönä ja lisäksi teen asiantuntijatyötä seniori konsultin tehtävissä. Olen tiiviisti yhteydessä myös globaaliin konsultointiorganisaatioon ja teemme paljon yhteistyötä eri maiden välillä. Tällä hetkellä käytän suurimman osan työajastani konsultoinnin johtamiseen ja tukemiseen, mutta mahdollisuuksien mukaan pyrin tekemään myös töitä asiakasrajapinnassa. Olen tehnyt yli kolme vuotta päätoimisesti uusien järjestelmien käyttöönottoja, joten kokemusta on kertynyt hyvin laaja-alaisesti järjestelmästä sekä projektipäällikön tehtävistä.

Erikoisosaamista minulta löytyy esimerkiksi EDI-yhteyksistä, integraatioiden toteutuksista muihin järjestelmiin sekä räätälöidyistä raporteista.

Mikä on parasta työskentelyssä valmistavien teollisuusyritysten kanssa?

Palkitsevinta on auttaa asiakasyrityksiä kehittämään prosesseja sekä hyödyntämään ERP-järjestelmää liiketoiminnan tukena läpi koko organisaation. Mielenkiintoista on myös päästä tutustumaan erilaisiin tuotantojärjestelmiin ja valmistusmenetelmiin.

Insinöörinä minua on aina kiehtonut erilaisten tekniikoiden yhdistäminen ja systemaattinen ongelman ratkaisu. ERP-järjestelmä on integroitunut nykyään tärkeäksi osaksi tuotantojärjestelmiä.

Mitä kiinnostavaa tapahtuu valmistavassa teollisuudessa?

Teollisuuden digitalisaatiosta ja Industry 4.0:sta on puhuttu jo pitkään, mutta vasta viimeaikoina järjestelmien väliset integraatiot ovat alkaneet yleistyä myös pk-sektorin asiakaskunnassa.Syynä on varmasti osaamisen lisääntyminen ja kustannustason lasku. Myös MONITOR tarjoaa tähän erittäin kustannustehokkaat integraatiomahdollisuudet standardoitujen REST API rajapintojen sekä koneintegraation muodossa. Tietovirtojen yhteen saattamisen lisäksi tarvitaan kuitenkin edelleen käyttäjien osaamista, jotta syntyy uusia innovaatioita. Tässä me haluamme Monitorilla olla aitiopaikalla auttamassa asiakkaita.

Kuka Teemu on?

Olen alun perin kotoisin Turun seudulta ja Tampereella vietettyjen teekkarivuosien jälkeen palasin takaisin kotiseudulleni. Myös Monitorin Suomen toimisto sijaitsee Turussa, joka on mukavaa vaihtelua kotitoimistolle. Perheeseeni kuuluu puoliso Henna ja kaksi alle kouluikäistä lasta. Suurin osa vapaa-ajasta kuluukin perheen ja harrastuksien parissa.

Omat harrastukset golf ja jääkiekko ovat olleet jonkin aikaa tauolla, mutta viime kesänä hankin maantiepyörän. Pyörän selkään olisi tarkoitus taas hypätä, heti kun lumet sulavat. Lisäksi autot ovat olleet pienestä saakka mielenkiinnon kohteena ja paras tapa viettää aurinkoista kesäpäivää on hypätä avoauton rattiin.

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia