Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokonaisuus asiakashankinnasta laskutukseen nyt hallinnassa

Referenssi

Käyttövesi- ja lämpöverkkoremontteihin erikoistunut Kotisi LVI vaihtoi Easoftiin, kun aikaisempaa järjestelmää ei saatu järkevästi palvelemaan yrityksen liiketoimintaa.

 

”Halusimme, että kokonaisuus asiakashankinnasta aina laskutukseen pelaisi järkevästi. Se onkin tiivistettynä tärkein asia mitä Easoftilta olemme saaneet, eli kokonaisuus hallintaan ja yhdellä silmäyksellä voidaan nähdä olennaisimmat asiat yrityksen sen hetkisestä tilanteesta. Tiedonkäsittely nopeutuu, kun ei ole montaa järjestelmää ja Exceliä vaan yksi, jolla hoidetaan kaikki.” 

Yritysjohdon on helppo hallita kokonaisuutta

”Meille yritysjohdolle on olennaista, että firman toiminnot saadaan jaettua tarkasti kustannuspaikoittain, jolloin johtaminen helpottuu. Mekin toimimme usealla eri paikkakunnalla, joten toimintaa pitää pystyä seuraamaan yksiköittäin. Easoftista saatavat raportit vaikuttavat meidän päätöksentekoon päivittäin. Myös asennusten kalenterointi ja projektikohtainen kannattavuusseuranta ovat yritysjohdolle hyvin olennaisia asioita.”

Asentajat ja myyjät voivat keskittyä oleelliseen

”Asentajia työtä Easoft helpottaa huimasti. Asentajat katsovat kännyköiltä omat työmaat ja näkevät nopeasti kokonaisuuden siitä, mitä lähdetään asentamaan. Tuntien kirjaaminen on vaivatonta ja niihin ei mene turhaa aikaa. Myös mahdollisten reklamaatioiden hoito on helppoa, eikä varmasti mitään jää hoitamatta Easoftin Reklamaatio- työkalun avulla. Myös kaikki asentajien kulukorvaukset on helppo merkata ja ne kohdistuvat heti oikeille projekteille. Asentajille urakkalisän seuraaminen heidän omassa Easoftissaan on hieno juttu.”

 

”Myyjille taas tarjouslaskennan helppous on tärkeää. Myös kaupan päättäminen ja sen siirtäminen tilaukseksi ei vaadi suuria ajankäyttötarpeita vaan ne onnistuvat parilla klikkauksella. Myyjät voivat seurata provisiokertymäänsä omassa Easoftissaan. Myyjien provisioiden palkanlaskenta on helppoa myös johdolle, kun Easoft laskee provisiota automaattisesti koko ajan.”

Easoftin väki tuntee asiakkaansa ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa

”Easoftin käyttöönotto sujui hyvin, perussetti meni hyvin vaivattomasti koko henkilöstölle. Järjestelmän vaihto ei ollut mikään suuri työmaa. Palvelussa ei ole ollut muutoinkaan moitteen sijaa. Pienet asiat mitä on pyydetty, on hoidettu aina nopeasti. Easoft tuntee hyvin asiakaskuntansa ja kehittää palveluitaan koko ajan. Toivotaan, että kehittävä ote jatkuu myös tulevaisuudessa.”

”Myös asiakkaamme hyötyvät Easoftista. Esimerkiksi reklamaatioiden hallinta auttaa asiakasta siten, että varmasti ei jää mikään reklamaatio roikkumaan. Toki asiakasta auttaa myös se, että asiakkaan soittaessa voidaan nopeasti hakea tiedot asiakkaasta eli tieto asiakkaista pysyy tallessa.”

”Ajansäästö, minkä Easoft on tuonut, on valtavaa. Alusta on todella hyvä ja Easoftia voidaan koko ajan kehittää yrityksen tarpeiden mukaan ja siihen on saatavilla erittäin hyviä integraatioita, jos tarvetta.”

Suosittelija:

Ajansäästö, minkä Easoft on tuonut, on valtavaa. Alusta on todella hyvä ja Easoftia voidaan koko ajan kehittää yrityksen tarpeiden mukaan ja siihen on saatavilla erittäin hyviä integraatioita, jos tarvetta

Kotisi LVI, toimitusjohtaja Juhani Saarinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Easoft logo

Tiedot

Tilaaja: Kotisi LVI

Lisätietoja

Yritysprofiili Easoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Easoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Easoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Easoft - Muita referenssejä

Easoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia