Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokonaisratkaisulla tehokkuutta toimintaan

Referenssi

Suomen Kodinkonetukku arvostaa yhden luukun periaatetta

Suomen Kodinkonetukku Oy on suomalainen kodinkoneiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut yritys. Se valitsi Oscar Softwaren strategiseksi yhteistyökumppanikseen toiminnan- ja taloudenohjaukseen, punnittuaan kaikki vaihtoehdot tarkasti läpi.


Kaikki tarvittava asiakastieto löytyy yhden napin painalluksella

Aiemmin käytössä oli erilaisia osia eri toimittajilta, jotka eivät toimineet erilaisista integraatioista huolimatta yhdessä, niin kuin pitäisi. Oscarin hankinta on Jarvan mukaan tehostanut arkipäiväistä työntekoa selkeästi niin ajankäytöllisesti kuin informa- tiivisestikin. Nyt kaikki tarvittava asiakastieto löytyy yhden napin painalluksella, eikä tietoa tarvitse etsiä eri järjestelmistä tai soittamalla asiakkaalle.

Käyttöönottoprojektin tärkeimmäksi yksittäiseksi osa-alueeksi nousi XML-rajapinnan tekeminen Itellan varastojärjestelmään. Toimitusjohtaja Jarva uskoo tämän kysymyksen olevan yksi tärkeimmistä myös muille saman toimialan yrityksille. Monimutkaista ja raastavaa käyttöönottoprojektia odottanut Jarva sanoo olleensa positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka helposti Oscarin käyttöönotto lopulta sujui.

Oscar on mukana toimitusketjun jokaisessa vaiheessa.

Asiakas, esimerkiksi jälleenmyyjä, tekee tilauksen Oscarin toteuttamassa verkkokaupassa, jossa näkyy ajantasaiset saldotiedot varastosta. Tilaus lähtee suoraan varastolle ja järjestelmä lähettää asiakkaalle automaattisesti tilausvahvistuksen. Oscar Tisma -toiminnanohjausjärjestelmästä konttorin väki voi seurata niin varaston tilannetta, myyjien työn edistymistä, kuin asiakkaiden tilannetta. Tuote- ja tilaustiedot päivittyvät yhdellä kertaa sekä ERPjärjestelmään, että verkkokauppaan.

Oscar Pankki-integraatio tekee maksuliikenteestä erittäin helppoa ja Oscar Talousosasto -palvelu vastaa taloudenohjauksesta kustannustehokkaasti ja tarkasti. Kaikki tiedot käsitellään yhdessä järjestelmässä, jonka talousihmiset tuntevat läpikotaisin. Asioihin voidaan tarvittaessa pureutua pelkkää taloushallintoa syvemmin.

Kaikki tämä on toteutettu pilvipalveluna, joka toimii Jarvan mukaan juuri niin kuin pitääkin: ”Konttorilla sitä ei huomaa millään tavalla, vaikka samalla se mahdollistaa myyjien pääse- misen järjestelmään tien päällä.”

Suosittelija:

”Uutta järjestelmää etsittäessä tärkeintä oli löytää kokonaisvaltainen ratkaisu toiminnan- ja taloudenohjaukseen, mikä oikeasti toimii. Oscar pystyi mielestämme tarjoamaan sen parhaiten ja siksi päädyimme siihen.”Suomen Kodinkonetukun toimitusjohtaja .

Seppo Jarva, toimitusjohtaja, Suomen Kodinkonetukku Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Kodinkonetukku Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Big Data
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia