Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Koko liiketoiminta toimii Oscarin järjestelmillä.

Referenssi

Maittavaa kotiruokaa senioreille myös verkkokaupasta


Ikäihmisille ja ryhmäruokailuun ruokapalveluita tuottavan Menumat Oy:n koko liiketoiminta pyörii Oscarin järjestelmillä. Pian käytössä on myös verkkokauppa.

Menumat Oy:n toimitusjohtaja Kenneth Selén on ollut itse mukana paitsi hankkimassa Oscarin tuotteita myös ottamassa niitä käyttöön. Menumatin kotiaterioita nauttii jo yli 1500 asiakasta yli 40 paikkakunnalla ja jatkossa ne voi tilata myös verkkokaupasta.

Oscarin järjestelmä tukemaan liiketoimintaa

Menumatilla aiemmin käytössä ollut järjestelmä kattoi käytännössä vain myyntitilauksien teon, ja laskutuskin tehtiin manuaalisesti. Uuden järjestelmän haluttiin kattavan kaikki liiketoiminnan alueet aina varastosta raportointiin. Menumat kilpailutti kolme järjestelmää, joista Oscar sai suositukset aikaisemmassa työpaikassaan järjestelmää käyttäneeltä työntekijältä.

Nyt samassa järjestelmässä hallitaan talous, myynti, asiakkuudet, ostot, varasto, keräily, raportointi, kustannuslaskelmat ja laskutus. Myös tilitoimisto vaihtui samalla Oscar Talousosasto® -palveluun. “Periaatteessa meidän koko toiminta pyörii siellä!Selén naurahtaa.

Käyttöönotto ei haitannut liiketoimintaa

Järjestelmänvaihto aloitettiin syksyllä 2015 kattavilla määrittelyillä. Koulutuksien jälkeen järjestelmä otettiin käyttöön tammikuussa 2016.

Sellaista kuulee paljon, että otettaessa käyttöön uutta järjestelmää itse liiketoiminta kärsii. Pelkäsin samaa, mutta me pystyttiin toimimaan todella hyvin koko ajan. Aina opitaan tietysti lisää, mutta tämä startti ei ole haitannut liiketoimintaa millään tavalla. Se oli äärimmäisen tärkeää”, Selén kertoo tyytyväisenä.

Hän pitää Oscaria joustavana ja nykyaikaisena. Lupaukset on pidetty ja odotuksiin on vastattu. Parasta yhteistyössä on ollut järjestelmän käyttöönotosta vastannut Oscarin asiantuntija, joka on Selénin mukaan ollut todella hyvin perillä projektista ja löytänyt aina toimivan ratkaisun.

Ruokatilaukset pian verkkokaupasta

Liiketoiminta on järjestelmävaihdoksen myötä tehostunut ja selkeytynyt merkittävästi, mutta Menumat haluaa kehittää myös myyntiään.

Meillä on ollut vähän vanhanaikainen tapa, että aina pitää soittaa asiakaspalveluun, lähettää faksi tai muuta vastaavaa. Verkkopalvelu on tätä päivää”, Selén linjaa.

Aluksi ajattelimme, että eiväthän seniorit käytä tällaisia verkkokauppapalveluita. Heidän lähellään on kuitenkin omaisia ja kotihoitajia, joiden elämää palvelu helpottaa. Lisäksi olemme todenneet, että enenevässä määrin seniorit itsekin osaavat käyttää verkkopalveluita.”

Verkkokauppaprojekti ja Oscar eCommerce -ratkaisun käyttöönotto aloitettiin marraskuussa määrityksien tekemisellä. Ensimmäiset versiot ovat nyt testattavana, ja pian sekä asiakas itse että kentällä asiakkaan luona olevat palveluhenkilöt pystyvät tekemään tilaukset suoraan järjestelmään.

Meillä on kova usko, että verkkokauppa auttaa ja tehostaa meidän toimintaamme.”

Suosittelija:

Kenneth Selén

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Menumat Oy
Ajankohta: 2015 - 2016

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Big Data
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Yritysohjelmistot
verkkopalvelut
Verkkokaupat

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia