Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kohti nykyaikaisempaa ja skaalautuvampaa digitaalista tapahtumatuotantoa

ReferenssiMaailma muuttuu ja joskus jopa omaa olemassaoloaan on kyseenalaistettava. Näin kävi Lyytille, kun maailmanlaajuinen pandemia uhkasi koko liiketoimintaa. Voittajina selviävät kuitenkin Lyytin kaltaiset toimijat, jotka ovat valmiita ottamaan digitaalista palvelua sarvista ja huomioimaan aidosti asiakkaidensa tarpeet. Autoimme Lyytiä uudistamaan heidän tapahtumien hallinnan tuotteensa moderneja teknologioita hyödyntäen. Tuotteesta kehitettiin sen myötä myös entistä skaalautuvampi ja monipuolisempi.

Lyyti mahdollistaa merkityksellisiä kohtaamisia

Lyyti on tapahtumien hallintaan kehitetty SaaS-tuote, jonka ytimessä ovat tapahtumiin liittyvä ilmoittautumisten käsittely, markkinointi ja viestintä, sekä tapahtuman jälkimarkkinointi ja mahdolliset kyselyt. Lyyti mahdollistaa yli 1000 asiakkaansa tapahtumien järjestämisen ja hallinnoinnin niin kotimaassa kuin ympäri Eurooppaa. Lyytin tavoitteena on, että yhä useampi yritys ymmärtäisi tapahtumien merkityksellisyyden ja tunnistaisi omia tarpeitaan tapahtumien hallintaan liittyen. Tämän lisäksi Lyyti tuottaa asiakkailleen myös paljon lisäarvoa. He esimerkiksi tarjoavat näkemystä siitä, miten osallistujat saavat tapahtumista irti mahdollisimman paljon.

Menestyminen 2020-luvun muuttuvassa tapahtuma-alan toimintaympäristössä ei ole itsestäänselvyys. Lyytin menestyksen taustalla ovat mm. onnistuneet ja aidosti käyttäjiään palvelevat ratkaisut. Tuotteen tasapaino syntyy edistyksellisistä ja pitkälle viedyistä mahdollisuuksista, joihin yhdistyy helppokäyttöisyys. Marraskuussa 2022 julkaistu Lyyti Next Gen on uudistettu, kehitysloikan ottanut, versio vanhasta tutusta alustasta. Uudistettu tuote tuo mukanaan skaalautuvuutta ja sen kehityksessä on huomioitu myös jatkokehityksen mahdollisuudet pitkällä tähtäimellä.

Laatua ja asiantuntijuutta perustusten rakentamisen tueksi

Lyytin tuotteen ensimmäiset koodirivit on kirjoitettu jo 15 vuotta sitten ja sitä on kehitetty vuosien mittaan jatkuvasti eteenpäin. Kesällä 2021 Lyyti teki päätöksen tuotteensa uudistamisesta moderneilla teknologioilla, jotta sen kehitys ja asiakkaiden entistä parempi palveleminen olisi mahdollista myös tulevaisuudessa. Tavoitteena oli kehittää tuotteesta skaalautuvampi ja monipuolisempi.

Konsultin tuoma kokemus erilaisista projekteista ja niiden onnistumisesta on asiakkaalle arvokasta. Lyytin teknologiajohtaja Lauri Lehtonen taustoittaa päätöstä ulkopuolisen konsultin ottamiseksi mukaan kehitystiimiin: “Halusimme projektiin konsultin, sillä teimme teknologiavalintoja ja rakensimme tuotteen uudistetun version ensimmäisiä palikoita. Se on kriittinen vaihe, jossa suurimmat mokat useimmiten tehdään. Jos sen päälle on jo ehditty rakentaa lisää, niin virheitä on todella vaikea korjata jälkikäteen. Konsulteilla on kokemusta tällaisista tilanteista projektimaailmassa ja siksi heillä on myös kokemusta siitä, mikä toimii ja mikä ei.” Tällaisissa projekteissa on siis tärkeää, että koodauksen lisäksi konsultti osaa suunnitella työtä myös korkeammalla tasolla.

Idention konsultti oli mukana projektissa osana Lyytin omaa kehitystiimiä toimien eri rooleissa senior-ohjelmistokehittäjänä, -arkkitehtinä ja scrum masterina. Osaamistamme hyödynnettiin Lyytin projektissa uuden Lyyti Next Gen -tuotteen suunnittelusta ja teknologiavalinnoista aina valmiin tuotteen julkaisuun asti. Lauri Lehtonen kuvailee Idention ja Lyytin yhteistyötä suoraviivaiseksi ja tehokkaaksi: “Etsimme projektiin senior-tason arkkitehtiä, jolle myös koodin kirjoittaminen olisi tekemisen keskiössä. Idention konsultti oli poikkeuksellisen hyvä arvioimaan työtehtävien kompleksisuutta ja sitä kuinka helppoa niitä oli toteuttaa. Hänellä oli viisautta jota tuoda pöytään, mutta samalla hän oli myös todella tehokas tekijä.”

"Arkkitehdin roolini alkoi ennen kuin yhtään koodiriviä oli kirjoitettu ja jatkui aina uudistetun tuotteen julkaisuun asti. Se oli hienoa ja haluan kiittää asiakasta luottamuksesta." – Sami Suo-Heikki, vanhempi ohjelmistosuunnittelija ja arkkitehti, Identio

Yhteistyöstä vauhtia tulevaan

Tulevaisuudessa Lyytin avulla voi hallinnoida tapahtumia yhä monipuolisemmin. Lyyti haluaa tuoda tapahtumiin parempaa mitattavuutta ja rohkaista organisaatioita keskittymään osallistujakokemuksen kehittämiseen.

Identio puolestaan haluaa auttaa mahdollisimman monia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ratkomaan teknologisia haasteitaan ja kehittämään tuotteista ja palveluista entistä kestävämpiä, toimivampia ja skaalautuvampia. Lyyti on hyvä esimerkki tällaisesta kumppanista.

Yhteenveto

  • Uuden, modernin ja skaalautuvan tuotteen suunnittelu ja teknologioiden valinta
  • Tuotteen perustusten rakentaminen kestävästi mahdollistaen tulevaisuuden jatkokehitystarpeet
  • Uusien ominaisuuksien suunnittelu ja full stack -kehitys
  • Integraatiot vanhan ja uuden tuotteen välille niin, että ne toimivat päällekkäin yhtenä järjestelmänä ollen helppokäyttöisiä myös jo olemassa oleville asiakkaille

Suosittelija:

“Etsimme projektiin senior-tason arkkitehtiä, jolle myös koodin kirjoittaminen olisi tekemisen keskiössä. Idention konsultti oli poikkeuksellisen hyvä arvioimaan työtehtävien kompleksisuutta ja sitä kuinka helppoa niitä oli toteuttaa. Hänellä oli viisautta jota tuoda pöytään, mutta samalla hän oli myös todella tehokas tekijä.”

Lauri Lehtonen, CTO, Lyyti

Pinterest
Referenssin infoboxi
Identio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lyyti
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Joonas Korgan

Lisätietoja

Yritysprofiili Identio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

SaaS
Full Stack
Arkkitehturi
skaalautuvuus
arkkitehtuurisuunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Identio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Identio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Identio - Muita referenssejä

Identio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia