Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Koe virtuaalinen laboratorio verkkoselaimella!

ReferenssiBaker Company on yhdysvaltalainen lääketieteenlaitevalmistaja, joka auttaa edistämään tiedettä, löytöjä ja kliinistä hoitoa kehittämällä innovatiivisia lääketieteen työnkulkua helpottavia ratkaisuja.

Edelläkävijyys tulevaisuuden tieteissä sekä kestävä kehitys ovat avainasemassa Bakerilla. Näiden teemojen sekä vallinneen pandemiatilanteen vuoksi Baker halusi uuden, tulevaisuuteen suuntautuvan lähestymistavan tuotteidensa esittelyyn asiakastapahtumissa hyödyntämällä immersiiviseen 3D grafiikkaan pohjautuvia teknologioita. Softability toteuttikin Bakerille virtuaalitodellisuuden laboratorion, The Baker Virtual Reality Labin, jossa kävijät pääsevät itsenäisesti ja virtuaalisen avatarin, tohtori Kara Heldin, ohjastamana tutustumaan Bakerin innovatiivisiin tuotteisiin liittyen luonnollisen soluviljelyn työnkulkuun. Sovellus toteutettiin suositulla Unity 3D pelimoottorilla hyödyntäen sen WebGL (Web Graphics Library) tukea verkkoselaimille.

Verkkoselainpohjainen virtuaalinen kokemus on helposti kaikkien saatavilla

Bakerille toteutetussa sovelluksessa yksi tärkeimmistä kriteereistä oli minimoida heidän myynnin ja markkinoinnin logistisia kustannuksia, esitellä Bakerin tuotemerkkejä uusin, innovatiivisin menetelmin sekä saada sovelluksesta helposti jaettava globaalille asiakaskunnalle pandemian rajoittamassa maailmassa.Tämän vuoksi virtuaalinen laboratorio toteutettiin verkkoselaimeen, jossa kumppanien ja potentiaalisten asiakkaiden oli mahdollista nähdä ja kokea Bakerin laitteet helposti ja turvallisesti paikasta ja ajasta riippumatta.

Virtuaalinen laboratoriokäynti alkaa Bakerin verkkosivuilta, joka tarjoaa yksinkertaiset ja visuaaliset ohjeet sovelluksen käyttöön. Klikkaamalla “Enter the virtual experience” linkkiä vierailija pääsee astumaan sisään laboratorioon. Navigointi laboratoriossa tapahtuu näppäimistön ja hiiren avulla. Sovelluksessa on erikseen visualisoitu vihreillä paikkamerkeillä tuotteet ja ratkaisut, joihin kävijä pääsee tutustumaan animaatioiden ja avatarin esittelemänä. Dr. Heldin virtuaaliavatar palvelee laboratoriossa 24/7 opastaen sovelluksessa eteenpäin ja esitellen Bakerin soluviljelyratkaisuja. Kävijälle tarjotaan mieleenpainuva kokemus Bakerin laitteista, niiden eduista ja toiminnoista.

Vaikka ensisijainen kohderyhmä The Baker Virtual Reality Labille ovatkin lääketieteen asiantuntijat, tarkoituksena on kuitenkin tarjota julkinen, interaktiivinen kokemus kenelle vain aihealueesta kiinnostuneille. Ajatuksena on innostaa ja tuoda yhteen myös mahdollisia uuden sukupolven tieteilijöitä.

Lisämahdollisuutena Unity 3D tarjoaa muu muassa tuen mobiili- ja VR-laitteille sekä useamman yhtäaikaisen käyttäjän kokemuksen. Näin Bakerin edustajat ja asiakkaat voivat kohdata toisensa virtuaalilaboratoriossa esimerkiksi yhteistyön merkeissä. Nykyinen sovellus on julkaistu myös Applen tableteille, mikä helpottaa muun muassa ratkaisun esittelyä asiakastapahtumissa; verkkoselainpohjainen toteutus sopii hyvin itsenäiseen tutustumiseen. Messuilla voidaan hyödyntää niin sanottua hybridiratkaisua, missä Baker toimittaa osan lääketieteen laitteistaan paikan päälle ja loput esitellään tabletilla ja/tai verkkoselaimessa jaettuna isolle näytölle.

The Baker Virtual Reality Lab on koettavissa Bakerin sivuilla https://experiencebaker.com/.

Lisätietoa sovelluksen toteutuksesta:

Mikko Luukkonen, Solution Sales, mikko.luukkonen(at)softability.fi+358 50 554 3652

Mikael Bowellan, Art Director, mikael.bowella(at)softability.fi

Tutustu myös muihin lääketieteen ja teollisuuden laitevalmistajien lisätyn ja virtuaalitodellisuuden ratkaisuihimme!

Softability on johtava teollisuuden X-Reality -ratkaisujen toimittaja Suomessa. Jos haluat kuulla miten XR-teknologiat voisivat tukea omaa liiketoimintaasi, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Juha Asunmaa

Liiketoimintayksikön johtaja

juha.asunmaa(at)softability.fi

+358 40 523 5940

Mikko Luukkonen

Solution Sales

mikko.luukkonen(at)softability.fi

+358 50 554 3652

Tapio Pukkala

Solution Sales

tapio.pukkala(at)softability.fi

+358 40 718 0514

Pinterest
Referenssin infoboxi
Softability Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Baker Company
Ajankohta: 2022 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Softability kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Lisätty todellisuus ja VR

Siirry yrityksen profiiliin Softability kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Softability - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Softability - Muita referenssejä

Softability - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia