Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Knauf - Verkkosivujen uudistus ja räätälöity aineistopankki

ReferenssiKnauf Oy on kipsilevyjen sekä muiden rakennustuotteiden valmistukseen ja myyntiin keskittynyt yritys. Knauf Oy on osa Knauf-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista kipsilevytoimittajista ja Euroopan johtavista rakennusmateriaalien valmistajista.

Mediasignal suunnitteli ja toteutti uuden sähköisen palvelukonseptin, joka toteuttaa entistä paremmin tavoitettaan olla informatiivinen palvelukanava sekä asiakkaille että Knaufin työntekijöille.


Tuotteesta tilaksi -toimintamalli lähtökohtana
Knauf on viime vuosien aikana vienyt organisaatiotaan ja palveluitaan entistä vahvemmin asiakkaiden tarpeita tukevaksi. Knaufin tuotteesta tilaksi -toimintamallia on hyödynnetty arkipäivän palvelukokemuksen luomisessa yhä aktiivisemmin sekä verkkouudistuksen tiimoilta myös syvennetty sähköisiin kanaviin tarjoamaan entistä korkealaatuisempaa palvelua.

Halusimme konseptoida tuotteesta tilaksi -mallin verkkosivuston lähtökohdaksi sekä punaiseksi langaksi. Ratkaisukeskeisyys kiteyttää myös uuden verkkopalvelun ytimen: yksittäisistä teknisistä ja sisällöllisistä ominaisuuksista koostuva palvelu halutaan nähdä nimenomaan kokonaisuutena, joka palvelee asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Verkkopalvelu-uudistuksen tavoitteena oli parantaa asiakaspalvelua verkossa ja vahvistaa Knauf-brändiä visuaalisen suunnittelun keinoin.

Sivuston oma aineistopankki helpottamaan työtä
Uusituilta sivuilta käyttäjä voi helposti ladata itselleen keräilykoriominaisuuden ansiosta materiaalipaketteja sivuston omaan aineistopankkiin ja lähettää niitä halutessaan sähköpostiin. Tuotekortit, käyttöturvallisuustiedotteet ja esitemateriaali ovat jatkossa helposti saavutettavissa ja ladattavissa myös suoraan aineistopankista.

Päätelaitteet huomioiva sisältö ja toteutus
Toteutimme Knaufille joustavan sivustototeutuksen, jossa selaimen tai päätelaitteen koko määräävät sekä sisällön skaalautumisen, sommittelun että ulkoasun. Responsiivisuus ja erilaiset päätelaitteet huomiova suunnittelu oli lähtökohtana koko projektille.

Suosittelija:

Sivustouudistus paransi käyttäjäkokemusta huomattavasti. Selkeä ulkoasu ja sivustorakenne opastavat olennaisen tiedon äärelle entistä nopeammin.

Ari Hyvärinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mediasignal Group logo

Tiedot

Tilaaja: Knauf

Lisätietoja

Yritysprofiili Mediasignal Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Webkehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

typo3
konseptisuunnittelu
Graafinen suunnittelu ja tuotanto

Siirry yrityksen profiiliin Mediasignal Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mediasignal Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mediasignal Group - Muita referenssejä

Mediasignal Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia