logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Klarigo Oy toteutti asuntokaupan myyntisovelluksen YIT Rakennus Oy:lle

ReferenssiYIT Rakennus Oy:n asuntojen myynti hoidetaan jatkossa SAP:ssa. Tiukassa yhteistyössä YIT:n liiketoiminnan edustajien kanssa Klarigo Oy laati vaatimusmäärittelyn ja toteutti halutun ratkaisun. Sovelluksen käyttöönotto suoritettiin onnistuneesti kahdessa vaiheessa, tammikuussa 2016 osakekauppojen sekä elokuussa 2016 sijoittajakauppojen osalta.

Ratkaisu on vahvasti integroitu YIT:n ympäristöön (mm. Siebel CRM, BizTalk) hyödyntämällä SAP:n teknologioita (SAP PI, SAP ERP). Uusi ratkaisu käyttää järjestelmien standarditoiminnallisuuksia niin laajalti kuin teknisesti on mahdollista. Erityisvaatimukset on toteutettu tarpeen mukaan räätälöitynä. Kirsikkana kakun päällä; tilausvahvistus ja lasku pankkisiirtolomakkeineen lähtevät nykyisin myyjälle ja asiakkaalle sähköpostilla.

Klarigo Oy:n projektijohtaja Tom Stenvall kiittää projektiin osallistuneita: ”Yhteistyö toimi loistavasti koko projektin ajan. Vaatimukset on käyty tarkasti läpi asiantuntijamme kanssa ja kaikki tekeminen dokumentoitiin huolellisesti. Muutokset otettiin käyttöön ketterällä menetelmällä ja näin toteutus onnistui ilman ainuttakaan isompaa ongelmaa.”

YIT Rakennus Oy:n kehityspäällikkö Kirsti Sarkkisen mukaan kaikki projektille asetetut tavoitteet on saavutettu: ”Liiketoiminnalle oli tärkeää saada ratkaisu, jolla automatisoidaan manuaalisia työvaiheita ja joka on tiukasti integroitu olemassa olevaan CRM-järjestelmään. Käyttäjät ovat oikein tyytyväisiä.”

Projektista vastaava pääkäyttäjä ja vetäjä Eija Kaunisto on erityisen tyytyväinen. ”Tavoitteena oli eri toimintojen automatisointi. Tiiviillä yhteistyöllä onnistuimme tässä erinomaisesti. Muutostarpeet pystyttiin testausten edetessä toteuttamaan joustavasti. Lopputulos on onnistunut ja käyttäjiä miellyttävä sovellus.”

YIT Information Services Oy:n PMO:n vetäjä Marjo Viinikka korostaa ratkaisun laatua: “Panostettiin alusta alkaen määrittelytyöhön sekä myöhemmin testaamisvaiheeseen ja koulutuksiin. Projektimme onnistumisen merkki on, että käyttöönoton jälkeen on ollut erittäin vähän tarvetta tekniselle käyttäjätuelle.”

YIT on rakennusalan edelläkävijä, joka luo kestävää kaupunkiympäristöä rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita. Suomessa YIT on suurin asuntojen rakentaja ja Venäjällä suurin ulkomainen asuntorakentaja. YIT on myös Suomen suurimpia toimitila- ja infrarakentajia. Toiminta-alue kattaa Suomen, Venäjän, Baltian maat, Tšekin, Slovakian ja Puolan.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Klarigo Oy

Tiedot

Tilaaja: YIT Rakennus Oy
Ajankohta: 2016

Lisätietoja

Klarigo Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

myyntisovellus
SAP PI

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Rakentaminen

Teknologia

SAP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Klarigo Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Klarigo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Klarigo - Muita referenssejä

Klarigo - Muita bloggauksia

Siirry Klarigo Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia