Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kisakallio: Ajanhukasta eroon Googlen työkaluilla

ReferenssiAjanhukasta eroon Googlen työkaluilla


Kansioihin katoilevat tiedot ja sähköpostitulva jäivät historiaan, kun Kisakallion IT-ratkaisut siirrettiin pilveen. G Suiten avulla saatiin konkreettisia hyötyjä päivittäiseen työskentelyyn ja sisäiseen viestintään. Gapps valikoitui kumppaniksi asiantuntemuksensa ja mutkattoman asenteensa ansiosta.

Kisakallion tekemän kartoituksen perusteella Googlen työkalujen todettiin vastaavan parhaiten heidän tarpeitaan. Koska tietojen hallinta ja -jakaminen olivat keskeisimpiä haasteita, valikoituivat G Suiten toimistosovelluksista erityisesti Drive ja Docs kiinnostavimmiksi vaihtoehdoiksi.

Google Drive tarjosi kaivattua tiedostonhallintaa ja houkutteli näppäryydellään, sillä Drivessa tiedostot on helppo säilyttää, käyttää ja jakaa. Lisäksi niitä pääsee käyttämään missä ja milloin tahansa. Google Docs sen sijaan kiehtoi yhteistyöskentelymahdollisuutensa vuoksi; kaikki asianosaiset pääsisivät käsiksi asiakirjoihin ja taulukoihin reaaliajassa. Myös muissa G Suiten työkaluissa nähtiin potentiaalia Kisakallion toiminnan kehittämiseksi.

Lue lisää projektista täältä

Suosittelija:

Muutoksen tueksi haluttiin löytää Googlen pilvipalveluihin perehtynyt IT-talo. Toimittajia vertailtaessa Gapps nousi esille asiantuntevien verkkosivujensa ja kattavien asiakasreferenssiensä ansiosta. Myös Gappsilaisten erinomainen asenne sekä konstailematon toimintatapa vetosivat Kisakallioon. Ensimmäinen palaveri Gappsin ja Kisakallion välillä pidettiin tammikuussa 2016, ja uusien työkalujen käyttöönotto tapahtui jo kuukautta myöhemmin.

Janna Tirronen, Kisakallion henkilöstöjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gapps logo

Tiedot

Tilaaja: Kisakallio

Lisätietoja

Yritysprofiili Gapps kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Koulutusala

Teknologia

Google

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Gapps kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gapps - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gapps - Muita referenssejä

Gapps - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia