Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kirjavälitys kehittää raportointia Power BI -pohjaiseksi

Referenssi

Invencon ja Kirjavälityksen jo vuosia jatkunut yhteistyö tiivistyy, kun Invencon asiantuntijat auttavat Kirjavälitystä kehittämään raportointiaan vastaamaan paremmin liiketoiminnan nykyisiä ja erityisesti tulevaisuuden tarpeita.

Kehittämisen tavoitteena on järjestää nykyisen On-Premise-tietovarastoinnin tukea uudelleen ja parantaa loppukäyttäjien raportointikokemusta Power BI:n avulla. Tällä toimenpiteellä tuetaan Kirjavälityksen vireää kehitystä liiketoiminnassa.

Keskeinen rooli kirja-alan digitalisaation edistäjänä

Viime aikoina Kirjavälityksen kaikki liiketoiminta-alueet – logistiikkapalvelut, kirjojen hankintapalvelut ja digitaaliset palvelut – ovat kehittyneet myönteisesti. Kirjavälityksen Hyvinkään logistiikkakeskusta on laajennettu vastaamaan kasvaneita volyymeja.

Kirjavälityksellä on keskeinen rooli kirja-alan digitalisaation edistäjänä. Kirjavälityksen palvelut kattavat kirjan kaikkien eri formaattien jakelun: painettujen ja sähköisten sisältöjen logistiikan. Kirjavälitys investoi datan hallintaan, automaation hyödyntämiseen ja verkkopalveluiden jatkuvaan kehittämiseen.

”Yhteistyön laajentaminen on luontaista, koska olemme toimineet jo vuosia Invencon kanssa ja Invencon osaajat ovat lunastaneet meidän luottamuksemme”, toteaa yhteistyöstä Kirjavälityksen tietohallintojohtaja Eija Weck.

Kirjavälitys Oy on suomalaisten kustantajien ja kirjakauppojen omistama palveluyritys, joka tuottaa kirja-alalle logistiikkapalveluja, hankintapalveluja ja digitaalisia palveluja. Kirjavälityksen asiakkaita ovat kustantajat, kirja- ja verkkokaupat, vähittäiskauppa, koulut, kirjastot, kerhot, kirjapainot ja markkinointimateriaalin tuottajat.

Suosittelija:

Yhteistyön laajentaminen on luontaista, koska olemme toimineet jo vuosia Invencon kanssa ja Invencon osaajat ovat lunastaneet meidän luottamuksemme.

Eija Weck, tietohallintojohtaja, Kirjavälitys Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kirjavälitys Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sakari Pitkäsalo, CEO, Invenco Oy, sakari.pitkasalo@invenco.fi, puh. +358 40 700 3849

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Power BI
BI-raportointi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia