Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kirjaudu sisään Applella, oletko valmiina?

BloggausApple on julkaissut uuden toiminnon, jonka avulla käyttäjät voivat kirjautua eri sovelluksiin antamatta omaa sähköpostia palveluihin. Toiminnon lisääminen eri palveluihin vaatii kehittäjiltä toimia, jotta kyseinen kirjautumistoiminto saadaan vaadittuihin sovelluksiin. Toiminto käyttää kirjautumiseen käyttäjän omaa Apple ID:tä. Kuulostaa kätevältä. Entä tietoturva?

Apple kertoo omilla sivuillaan kirjautumisen turvallisuudesta näin: ”Kirjaudu sisään Applella -toiminto on kehitetty siten, että yksityisyytesi taataan ja henkilötietosi pysyvät hallinnassasi. Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, apit ja verkkosivustot voivat kysyä sinulta vain nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi tilin luomista varten. Kätke osoitteeni -palvelulla (se on Applen yksityinen sähköpostivälityspalvelu) voit luoda ja jakaa yksilöllisen satunnaisen sähköpostiosoitteen, jonka viestit lähetetään edelleen oikeaan sähköpostiosoitteeseesi. Tällä tavalla voit vastaanottaa hyödyllisiä viestejä apilta jakamatta oikeaa sähköpostiosoitettasi. Vain rekisteröity appi- tai sivustokehittäjä voi olla sinuun yhteydessä tämän osoitteen välityksellä. Lisäksi voit poistaa sen käytöstä milloin tahansa.”

Kuulostaa aika hienolta uudistukselta. JOS sovelluksessa on jokin kolmannen osapuolen kirjautuminen käytössä, niin Apple vaatii kehittäjiä lisäämään ”Kirjaudu sisään Applella” tuen kesäkuuhun 2020 mennessä . Tuleeko kiire? Ota yhteyttä, jos pohdit, miten yrityksessäsi asia hoidetaan.

Pinterest
Sarkain Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sarkain kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Teknologia

iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Sarkain kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sarkain - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Sarkain - Muita referenssejä

Sarkain - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia