Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakaskertomus: Chris Bryce

ReferenssiHaastattelimme skotlantilaista kirjapaimenta, SpotLight Editorial -yrityksen perustajaa Chris Brycea, selvittääksemme kuinka kirjapaimennus helpottaa julkaisutyötä, mitä neuvoja hänellä olisi tuleville yrittäjille ja miten Zervant on tukenut häntä yrityksensä pyörittämisessä.

Voitko kertoa meille yrityksestäsi? Mitä se tekee ja milloin perustit sen?
Yritykseni on nimeltään Spotlight Editorial, ja se tarjoaa copywritingia, editointia ja kirjan julkaisupalveluita. Usein tämä pitää sisällään tekstien päivitystä (mm. nettisivut, mainokset, blogit ja erilaiset markkinointisisällöt), apurahahakemuksia ja puheiden kirjoitusta, sekä apua tekstien oikolukemisessa. Olen työskennellyt alalla jo vuodesta 2011 lähtien.

Mikä oikeastaan on kirjapaimen?
Kuvittele, että olet kirjoittanut kirjan ja päättänyt julkaista sen itse. Hienoa! Mutta mitäs sitten? Teoksen vieminen Amazonin tai Kindlen järjestelmiin, kirjan kansien suunnitteleminen, ISBN-tunnuksen luominen, markkinointitekstien kirjoittaminen ja erilaisten päätösten tekeminen vie paljon aikaa. Tähän on kuitenkin tarjolla apua – kirjapaimenelta! Kirjapaimen opastaa sinua kirjan julkaisussa ja hoitaa puolestasi niin paljon paperitöitä kuin haluat.


Miksi päätit ryhtyä yrittäjäksi ja mistä sait idean yrityksellesi?
Lasteni syntymän jälkeen en halunnut enää palata kokopäivätyöhön. Oman yrityksen perustaminen antoi minulle mahdollisuuden tehdä mitä haluan ja samalla viettää aikaa perheeni kanssa. Olen aina nauttinut sanojen parissa työskentelystä, ja nyt olen ammatiltani kunnon sananörtti. Sain idean ryhtyä kirjapaimeneksi, samoin kuin copywriteriksi ja editoijaksi, kun olin harjoittelussa Society for Editors ja Proofreaders -järjestössä.

Minkälaisia haasteita kohtasit, kun loit yrityksesi? Tekisitkö jotain eri tavalla?
Käyttäisin varmaan enemmän aikaa asioiden selvittämiseen. Olisi ollut hyvä hoitaa yrityksen luomiseen liittyvä paperityö paljon aiemmin.

Mikä on mielestäsi parasta yrittäjänä olemisessa, entä ikävintä?
Pidän vaihtelevista työtehtävistäni sekä siitä, että olen itseni pomo. Työssäni iloiset asiakkaat palkitsevat eniten, kun taas ikävintä on toistuvat perustehtävät.

Miltä normaali työpäiväsi näyttää?
Aloitan viemällä lapset kouluun ja koiran puistoon, siitä lähden tapaan asiakkaita. Lounaan jälkeen kirjoitan sisältöä nettiin, tai editoin tekstiä. Aikaa myös kuluu siihen kun lataan uusia kirjoja myytäväksi Amazoniin tai Kindleen. Yleensä tykkään päättää päivän verkostoitumalla. Voin tehdä suurimman osan työstäni milloin vain, päivällä tai yöllä. Se on kiva bonus.

Mitkä ovat yrityksesi tulevaisuuden suunnitelmat?
Haluaisin kasvattaa yritykseni menestyneeksi brändiksi ja myydä sen, kun olen valmis.

Millaisia neuvoja antaisit aloitteleville yrittäjille?
Tee mitä rakastat! Silloin sinua ei haittaa pitkät työpäivät tai tiukat aikataulut.

Milloin aloitit Zervantin käytön? Mitä toimintoja käytät eniten ja millä tavoin Zervant on auttanut sinua?
Aloitin Zervantin käytön vuonna 2018, lähinnä luodakseni ja lähettääkseni laskuja. Aluksi olin melko epäjärjestelmällinen laskutukseni kanssa, ja siihen kului paljon aikaa. Kun aloitin Zervantin käytön, kaikesta tuli nopeampaa ja ammattimaisempaa. Pystyn seuraamaan laskujani paremmin ja laskujen ammattimainen ulkonäkö saa asiakkaani maksamaan ne minulle nopeammin.

Lopuksi, mistä pidät eniten Zervantissa? Mitä haluaisit nähdä muutettavan tai parannettavan?
Kuten mainitsinkin, niin minusta Zervantin ammattimaisen näköiset laskut auttavat minua saamaan maksuni nopeammin. Samoin näen paremmin laskujeni maksutilanteen. Mitä parannuksiin tulisi, niin mikä tahansa toiminto, joka auttaisiveroilmoitusten tekemisessä olisi erittäin tervetullut lisäys!

Suosittelija:

Kun aloitin Zervantin käytön, kaikesta tuli nopeampaa ja ammattimaisempaa. Pystyn seuraamaan laskujani paremmin ja laskujen ammattimainen ulkonäkö saa asiakkaani maksamaan ne minulle nopeammin.

Chris Bryce

Pinterest
Referenssin infoboxi
Zervant

Tiedot

Tilaaja: Chris Bryce
Ajankohta: 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Zervant kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Laskutusohjelma

Siirry yrityksen profiiliin Zervant kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Zervant - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Zervant - Muita referenssejä

Zervant - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Futuricen uusi tytäryhtiö keskittyy Microsoft-teknologioihin
Tekoälytutkimuksen klassikko Turingin testi mittaa tietokoneen älykkyyttä – sen kehittäjä Alan Turing koki synkän kohtalon
Slushin tutkimus lupaa paljastaa avaimet tulevaisuuden menestysyritykselle

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia