logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kilpailukykyä uuteen digiaikaan

BloggausYrityksen uuden aika­kauden menestysresepti luodaan keräämällä ja hyödyntämällä dataa keskitetysti. Lisämausteeksi lisätään uusimpien teknologien hyödyntä­minen ja rohkeutta kokeilla uutta.

Monissa keskisuurissa yrityksissä asioita pyöritetään vielä Excelillä. Kaikki kunnia Excelille, mutta ilman keskitettyä datan hallintaa yrityksen prosessien todellinen digitalisointi jää haaveeksi. Pilvipohjainen ERP-järjestelmä luo pohjan, digitaalisen ytimen, jonka päälle uusia teknologioita ja toiminnallisuuksia voidaan helposti rakentaa, sanoo Business Executive Sari Mikkonen Headstartilta.

Esimerkiksi pilvipohjainen SAP Business ByDesign on ERP-ratkaisu, joka on suunniteltu nimenomaan keskisuurille organisaatioille, ja se sopii monelle toimialalle.

– Moni mieltää, että SAP on tarkoitettu vain isoille organisaatioille, mutta SAP Business ByDesign on suunniteltu keskisuurille yrityksille. Nyt näillekin yrityksille on tarjolla maailmanluokan ERP-ratkaisu.

Haluamme tuoda digitalisaation sanoista todellisiin tekoihin.

Yrityksellä voi olla käytössä myös useita hajautettuja ratkaisuja, jotka eivät keskustele keskenään. Vanhentuneet ratkaisut eivät välttämättä tue digitalisoituneita prosesseja ja voivat olla jopa este kilpailussa menestymiselle.

– Paljon puhutaan tiedolla johtamisesta, mutta se on vaikeaa, jos data ei ole yhdessä paikassa. Keskittämällä toimintoja yhteen ratkaisuun saadaan data yhteen paikkaan ja keskustelemaan keskenään.

Nopeaa reagointia

Nykyajan muuttuvassa maailmassa nopeus vastata muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin nousee arvoonsa. Perinteinen, vesiputous-mallin mukainen IT-ratkaisujen kehittäminen ei kykene reagoimaan muutoksiin riittävällä nopeudella. Voi hyvinkin olla, että puoli vuotta sitten määritellyt tarpeet ovat jo vanhentuneet nykyhetkessä. Asiakkaiden kasvanut tarve nopeisiin implementointeihin ja muutoksien reagointiin on myös huomattu Headstartilla.

Muun muassa mobiiliratkaisujen kehityskonsepteja on uudistettu vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja toimintaa on kehitetty entistä käyttäjälähtöisemmäksi. Suuremmista kokonaisratkaisuista esimerkiksi SAP Business ByDesign voidaan implementoida nopeasti ja joustavasti yrityksen liiketoimintatarpeisiin.

– Ratkaisun perustana on valmiit liiketoimintaprosessit, jotka aktivoidaan ja konfiguroidaan asiakkaan kanssa. Koska kyseessä on pilvipalvelu, jossa on esikonfiguroidut prosessit, on käyttöönottoprojekti tyypillisesti kestoltaan puolet lyhyempi ja kustannuksiltaan noin kolmasosan perinteisiin projektitoimituksiin verrattuna. Asiakkaalla on vastuu olla koko ajan mukana projektissa ja osaaminen siirtyy asiakkaalle pikkuhiljaa, Mikkonen linjaa.

Uniikkia kilpailukykyä


Digitalisaatio-hype tuntuu saavuttavan lakipisteensä ja pelkät puheet digitalisaatiosta alkavat toistamaan itseään. Headstart on tarttunut härkää sarvista ja haluaa tuoda digitalisaation sanoista todellisiin tekoihin. Tavoitteena on pienentää asiakkaiden kynnystä hypätä mukaan digitalisoituvaan maailmaan sekä rohkaista koittamaan ja tutkimaan yhdessä uusia teknologioita osana uusia ratkaisuja, prosesseja ja palveluita, jotka mahdollistavat laajentumisen globaaleille markkinoille.

Ratkaisujen skaalautuvuus


Kansainvälistyvälle yritykselle SAP Business ByDesign on hyödyllinen myös siksi, että ratkaisu on globaali ja toimii kaikkialla maailmassa. Se ei myöskään jää pieneksi liiketoiminnan kasvaessa ja laajentuessa.

Koska SAP on markkinajohtaja alalla, on osaamista ja tukea aina tarjolla ja päivitykset ja laajennukset ovat varmasti aina saatavilla. Ratkaisu on ollut maailmalla käytössä jo yli 10 vuoden ajan ja Suomessa vuodesta 2014 alkaen.


Teksti Suvi Huttunen

Pinterest
Headstart Oy

Lisätietoja

Headstart Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

SAP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Headstart Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Headstart - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Headstart - Muita referenssejä

Headstart - Muita julkaisuja

Siirry Headstart Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

3d-räiskintä, sähkötupakka, ja kiinteistövälittäjät korvaava palvelu keräsivät suurimmat rahoituskierrokset 2018
eCraft rakentaa Suomen suurimman Microsoft Dynamics-osaamiskeskittymän ostamalla EVRYn Dynamics-liiketoiminnan
Näin toimii innovatiivinen hankinta - jopa 1,75 miljardin arvosta julkisia hankintoja tavoitellaan tehtäväksi innovatiivisesti

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia