Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kiitäjät Oy

ReferenssiLajissaan tarkka ja varma Kiitäjät on turkulainen kuljetuspalveluita tarjoava yritys. Hyväntuulisesti brändätty kalusto erottuu vahvasti niin katukuvasta kuin kollegoista. 

Yrityksen verkkosivut uusittiin palvelukonseptin monipuolistuessa varastointi- ja terminaalipalveluihin. Tuttuun tapaan myös sivuston tuli ottaa hajurakoa muihin alan toimijoihin. Asiakkaan näkemys e-pelimaailmaa muistuttavasta visualiikasta toteutettiin innostuneessa ilmapiirissä.

Toteutus tehtiin Wordpess julkaisujärjestelmällä.

Suosittelija:

"Yrityksemme verkkosivut uusittiin kun palvelukonseptimme monipuolistui kattamaan myös varastointi- ja terminaalipalvelut. Halusimme, että sivustomme erottuu muista alan toimijoista. Toiveitamme kuunneltiin tarkalla korvalla ja näkemyksemme e-pelimaailmaa muistuttavasta visualiikasta toteutettiin innostuneessa ilmapiirissä. Moods resurssoi projektiimme selkeän aikataulun. Ensimmäisen palaverin jälkeen saamamme luonnos oli heti toiveiden mukainen. Huolehtiessamme puolestamme siitä, että tekijöillä oli kuvat ja tekstit sovitusti käytössään, aikataulu julkistuksineen piti suunnitellusti paikkansa. Sivuston julkistuksen jälkeen kehitämme sitä yhdessä eteenpäin. Seuraamme sivustolle kiinnitettyä analytiikkaa mielenkiinnolla ja tarkkailemme erityisesti Googlen suosiota. Mietimme yhdessä myös muun muassa sivuston videoiden lopullista sijaintia optimoidaksemme näkyvyyden. Moods ylläpitää sivustoamme ja huolehtii päivityksistä."

Heidi Saari

Pinterest
Referenssin infoboxi
Moods logo

Tiedot

Tilaaja: Kiitäjät Oy
Ajankohta: 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Heidi Saari, viestintä, Kiitäjät Consulting Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Moods kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

WordPress

Siirry yrityksen profiiliin Moods kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Moods - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Moods - Muita referenssejä

Moods - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia