Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kiinteistöpalveluyritys Kotikatu helpotti tiedon hallintaa ja löydettävyyttä ketterällä kehityksellä

ReferenssiSininen Meteoriitti auttoi kiinteistöpalveluyritys Kotikatua havaitsemaan erilaisia tarpeita onnistuneen Proof of Conceptin sekä ketterän kehityksen mallin avulla. Tavoitteena oli yhtenäistää tiedon löydettävyyttä sekä helpottaa järjestelmien hallintaa. Paperilla projektinhallinta on helppoa vaikka yleisesti tiedetään, että tiedolla johtaminen on haastavaa. Miten vaikea tehtävä saatiin maaliin onnistuneesti? Annetaan tiimin kertoa. 

Liikkeelle lähdettiin muutaman päivän onnistuneella Proof of Concepttoteutuksella, jolla osoitettiin, että valittu teknologia-alusta palvelee tarkoitusta.  

”Projektia vietiin läpi ketterällä mallilla, Azure DevOpsia ja ketterän projektimallin menetelmiä hyödyntäen”, kertaa projektipäällikkö Anton Laine

“Kotikatu käyttää operatiivisessa toiminnassaan lukuisia eri järjestelmiä, jotka tyypillisesti eivät keskustele keskenään. Tämä johtaa siihen, että järjestelmien sisältämät tiedot ovat irrallisia, ja järjestelmien yli ulottuva raportointi on lähes mahdotonta, tai hyvin työlästä. Samaa tietoa pitää manuaalisesti tallentaa useampaan eri järjestelmään”, kertaa projektissa mukana ollut teknologiakonsultti Mika Berglund. 

Kotikadun tavoite oli selventää ja yhtenäistää eri järjestelmien välinen tiedonkulku, hyödyntää tietoa operatiivisesti järjestelmien välillä sekä palvella liiketoimintaa paremmin.

Lue lisää

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sininen Meteoriitti Oy logo

Tiedot

Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Teknologia

Azure
Microsoft
Sharepoint

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia