Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kiinteistöjohtamisen peli

ReferenssiGranlund oy on voimakkaasti kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni jonka yli 1000 asiantuntijaa toimivat Suomessa 27 paikkakunnalla. Granlundin tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Granlund on toteuttanut Granlund Manager -ohjelmiston kiinteistöjohtamisen työkaluksi.

MeKiwi toteutti Granlundille Dubai Expo 2020 messuille Finland paviljonkiin kiinteistöjohtamisen pelin. Expo järjestetään 1.10.21-31.3.22 välisenä aikana jolloin messuille odotetaan 25 miljoonaa kävijää. Peli on interaktiivinen lyhyt kokemus kiinteistöjohtajan roolista jossa tulee hallita laajasti taitoja jotka vaikuttavat kiinteistöjen sekä niiden käyttäjien hyvinvointiin ja myös ympäristöön. Projektissa suunniteltiin peli, jossa kuka tahansa käyttäjä pääsee tekemään kiinteistöjohtajan päätöksiä ja näkee näiden vaikutukset. Näin peli on ikäänkuin pelillistetty mainos nykyaikaisesta kiinteistöjohtamisesta joka perustuu dataan ja sen hyödyntämiseen käytännön ratkaisuissa. Visuaalinen ilme suunniteltiin Finland paviljongin ohjeistuksen mukaisesti messu tilaan sopivaksi. MeKiwi tuotti projektin alussa pelisuunnitelman sekä tämän pohjalta useita eri vaihtoehtoja visuaalisesta ilmeestä joista asiakas sai valita mieleisensä. Lopullinen peli toteutettiin Unity pelimoottorilla iteratiivisesti yhteisten katselmointien kautta valmiiksi tuotteeksi Dubain Expoon.

Suosittelija:

”Kiitos, olette huippuja! Asiakaspalvelu oli oikein hyvää, mutta yhdessä kohtaa projektia oltaisiin toivottu enemmän johdatusta, että olisitte vielä vahvemmin johtaneet pelin kehitystä teidän asiantuntemuksellanne. Yhteistyö sujui hyvin ja saimme hyvin sovittua aikataulut yhteen, ja olitte todella joustavia, kun loppua kohden tuli viimeistelyssä jumppaamista. Olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen ja pelin visuaalisuuteen. Suosittelemme MeKiwiä myös muille yrityksille.”

Minna Huuhka, Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Granlund

Pinterest
Referenssin infoboxi
MeKiwi Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili MeKiwi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu

Teknologia

Unity

Omat tagit

pelikehitys

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MeKiwi - Muita referenssejä

MeKiwi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia