Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kiinteistöhallintajärjestelmän hankinta

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Gradia-kiinteistöt-liikelaitos

Osallistumishakemukset 10.05.2019 klo 11.00 mennessä

Gradia-kiinteistöt-liikelaitos hankkii kiinteistöhallintajärjestelmän tämän tarjouspyynnön ja sen liitteinä olevien asiakirjojen mukaisesti. Hankittavan järjestelmän avulla hallinnoidaan koulutuskuntayhtymän kiinteistöomaisuutta, muodostetaan kiinteistöjen arvonmäärityksiä, hallitaan graafisesti tilakantaa ja hoidetaan kiinteistöjen vuokraustoimintaa. Hankinnan tavoitteena on kustannustehokas ja laadukas kiinteistönpito uuden toiminnallisesti kehittyneemmän kiinteistötietojärjestelmän avulla. Muita hyvin keskeisiä tavoitteita ovat kiinteistöomaisuuden, tilavuokraerien ja tilakustannusten kohdentamisen tehokas hallinta, selainkäyttöiseen palveluun siirtyminen ja rajapinnat/integraatiot muihin Gradia-kiinteistöt-liikelaitoksen käyttämiin järjestelmiin. Palvelun toimitus jakautuu kahteen osaan: uuden kiinteistötietojärjestelmän käyttöönottovaiheeseen ja ylläpitovaiheeseen.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia