Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kiertokapula vastaa laskutusvolyymin kasvuun Ropon palveluilla

Referenssi

Jätehuoltoyhtiö Kiertokapulan asiakasmäärä on kasvanut voimakkaasti viime vuosien aikana. Yhtiön toiminta on laajentunut muutamassa vuodessa kattamaan kuuden osakaskunnan sijaan yhdeksän kunnan asumisessa syntyvän jätteenkeräyksen ja kuljetuksen. Laskutusvolyymin kasvuun on vastattu Ropo Capitalin digitalisoidun laskun elinkaaripalvelun avulla.

Kiertokapulan asiakasmäärä ja laskutusvolyymi ovat kasvaneet voimakkaasti sitä mukaa, kun sen osakaskunnat ovat antaneet kunnan vastuulla olevan jätteenkuljetuksen ja -keräyksen yhtiön tehtäväksi. Nyt Kiertokapulan jätteenkeräys- ja kuljetuspalvelutoiminta kattaa jo yhdeksän kuntaa Kanta-Hämeessä, Keski-Uudellamaalla ja Etelä-Pirkanmaalla. Vuonna 2018 asiakaskuntia on tulossa vielä kaksi lisää.

Kiertokapulan ja Ropo Capitalin yhteistyösopimus allekirjoitettiin helmikuussa 2018. Laskutusuudistusta vauhditti Kiertokapulan kasvu, joka tulee jatkumaan edelleen tulevina vuosina.

– Kasvavan laskutusmassan myötä meidän oli mietittävä, laajennetaanko omaa organisaatiota vai otetaanko käyttöön kokonaisvaltainen laskutusratkaisu, joka skaalautuu volyymien mukaan myös jatkossa, Kiertokapulan talouspäällikkö Pekka Sahlberg kuvailee laskutusuudistuksen taustoja.

– Laskutus on kriittinen osa-alue toiminnassamme. Ropon ratkaisu, referenssit ja jätehuoltotoimialan tuntemus vakuuttivat. Tarjottu kokonaisuus on ratkaisu juuri niihin asioihin, joiden kanssa olemme painineet, Sahlberg jatkaa.

Kiertokapulalle räätälöityyn palveluratkaisuun sisältyy koko laskun elinkaari laskujen välityksestä saatavien hallintaan sekä muistutus- ja perintätoimiin. Lisäksi kokonaisuutta tuetaan Ropon asiakaspalvelulla, jonka myötä jäteyhtiön asiakkaille tarjotaan muun muassa laajemmat asiakaspalveluajat maksamiseen liittyen.

– Yhtenä valintaperusteena olivat säästöt, mutta yhtä oleellista oli se, että laskutukseen liittyvät rutiinit saadaan automatisoitua ja pois meidän käsistämme. Jatkossa me teemme laskut ja Ropo hoitaa koko laskun elinkaaren siitä eteenpäin. Samalla meidän taloushenkilöstömme tehtäväkenttä muotoutuu mielekkäämmäksi, Sahlberg kuvailee.

Suosittelija:

Laskutus on kriittinen osa-alue toiminnassamme. Ropon ratkaisu, referenssit ja jätehuoltotoimialan tuntemus vakuuttivat. Tarjottu kokonaisuus on ratkaisu juuri niihin asioihin, joiden kanssa olemme painineet.

Pekka Sahlberg, talousjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ropo Capital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kiertokapula

Lisätietoja

Yritysprofiili Ropo Capital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Omat tagit

laskun elinkaaripalvelu
laskutuksen digitalisointi
laskutuksen tehostaminen
laskutuksen ulkoistus

Siirry yrityksen profiiliin Ropo Capital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo Capital - Muita referenssejä

Ropo Capital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia